reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

jeszcze nie dostałam pracy:-p
dopiero jak skończę szkolenie:-D
ale mnie mąż wpienił:wściekła/y: kolega zaprosił go na jakieś obstawianie zakładów przez internet a ten czubek już chętny:szok: nie pamięta jak ze swoim szczęściem przepuścił w zeszłym roku 200zł:wściekła/y:

reklama
mijenka łoj mnie by tam szkoda kasy było ale są tacy co tysiące obstawiają.
Magda skąd od kogo? I tylko potem żeby nie było, że Cię zamkli i Cie nie ma:-D

Nową koleżankę widziałam, mijenka gratuluję pracy - po szkoleniu bo po szkoleniu ale można już gratulować :)
Soglam kochana moja tak strasznie mi przykro :(:(:(
Atanku dziękuję za skrót wydarzeń :)

Dziurko mnie też jest szkoda ale przetłumacz takiemu:wściekła/y: niech ja tylko zobaczę, że kasy nie ma na koncie i jakieś podejrzane transakcje:crazy:
normalnie nóż w kieszeni mi się otwiera... a miał być romantyczny wieczór:-( ehhh...

oo magda a myslalam ze cie niema ahh ;-)
mijenka dastalas bo po stazu musza cie na rok zatrudnic tez tak mialam wiec masz prace zalatwiona ;-) uuu aco do twego faceta to mu moze powiedz zeby nie tracil itd pogadaj z nim !!!

Atanku po jakim stażu muszą zatrudniać? Ja byłam na stażasz: 1 po liceum i 2 po studiach i nie przypoinam sobie, że było gdzieś napisane że muszą zatrudnić. Wręcz jest odwrotnie, powinni zatrudniać ale ten zapis łatwo się obchodzi

mnie wyslalo bezrobocie na pol roku na staz i potem musieli mnie na rok zatrudnic i rok u nich bylam potem zrezygnowalam ;-)ale nieoamietam jak to bylo dokladnie bo to bylo 5 lat temu ;-)

reklama
no więc z tymi stażami to nie do końca tak jest bo np. często ze stażystów"korzystają" urzędy typu starostwo, urząd mista itd ale oni nie mogą potem zatrudnić tego stażysty. Urząd taki podpisując umowę z UP nie może godzić się na takie warunki z bardzo prostego powodu: w urzędach mogą być zatrudnione osoby jedynie wyłonione z konkursów. A wiadomo, taki stażysta chce- startuje, nie chce- nie startuje. Ale wiadomo też, że maturzysty raczej nie zatrudnią.

Do góry