reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

ja poszlam odrazu po liceum a przyznam sie ze matury niemam zapisalam sie na bezrobocie i w lipcu zaczelam staz ;-)

kochane ide spac rano ide na 10.20 do ginka wiec trzymajcie kciuki;-) mam nadzieje ze uslysze serduszko ;-)ide pierwszy raz z medicovera ;-) troszke sie boje ;-)

buziaczki milej nocy ;-* i owocnej dla staraczek ;-) a dla tych co maja @ by szybko uciekla i niebolala :-)

reklama
Dziura nie martw się :-) nie przymkną mnie :-) od sąsiada kradnę :-) ale zmykam spać, bo już mi się oczy kleją i trochę napuchnęłam od płaczu .. dobrze,że w ciąży nie jestem bo wypiłam modżajto :-D i tak mi błoogo ;-) dobranoc łobuzzy :-)

Biegusiem wpadam :)
Ja idę do szkoły rodzenia, do Kliniki na Kopernika w Krakowie. Koszt 400 zł, można iść od 26 tygodnia, ja pewnie pójdę koło 30, bo wtedy już nic nie będzie na budowie i będziemy mogli chodzić z moim :)
A co do chrzestnych, jeszcze mi napiszcie co myślicie o alkoholu na chrzcinach? Bo jedni są za, inni kategorycznie przeciw. A ja pośrodku :p
Jutro doczytam :) Dobranoc, idziemy do Tatusia postukać troszkę przez brzuszek :)

A, i faktycznie nie wolno głaskać brzucha, mnie ginekolog już parę razy uczulał, bo wywołuje skurcze. Owszem, tam smarowanie czy coś ok, ale nie nagminnie. Raczej położyć łapkę

Sil odnośnie alkoholu na chrzcinach,jeśli mogę się wypowiedzieć, to do obiadu lampka wina i to wszystko bo to ma byc rodzinne spotkanie w gronie najbliższych przy okazji chrzcin, jakby nie było malutkiego człowieka, który w tym radosnym wydarzeniu uczestniczy nieświadomie:). Takie samo zdanie mam odnośnie komunii, z tą różnicą że sam zainteresowany jest już zaangażowany.

Ja też uciekam spać. Dobranoc:*************

Ostatnia edycja:
Cześć dziewczynki... :-)

Mamy dzisiaj ładny dzień... cieplutko, słoneczko - aż miło... :tak:
Do testowania jeszcze jeszcze 5 dni... Bardzo mocno trzymajcie kciuki... aby do tego czasu nic do mnie nie przyszło... :sorry2:

Malutka trzymam&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& i przesyłam ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
A ją prawie nie spałam a jak zasnelam to miałam straszny sen że poronilam dobrze że dzisiaj ginek bo teraz cała w strachu jestem trzymajcie kciuki za wizytę...

Atan to normalne, że masz takie sny. Martwisz się o dzieciątko, a dodatkowo stres też przed ginem, to to się odzwierciedla w snach. Spokojnie, naturalny instynkt samozachowawczy.

reklama
Dzień dobry dziewczyny :-D ja już w pracy, tempka powoli spada ;-) także przygotowania do @ czas zacząć :-)

Do góry