M
malutka306
Gość
Magd.a ja już też jestem w pracy :-( ale Pani Dyr jest na urlopie tak więc mam labe... 

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No jedzie z mamą bratem i ciotkami do rodzinymagda a gzdie twoj wybywa??? z mamusia na dlugi urlopik??????????????????????![]()
Zazdroszczę naprawdę :-) w sumie urodziny też mam za ponad miesiąc hahaha ;-)ale my się do Egiptu nie wybieramy, co najwyżej możemy do Paryża pod Warszawą jechaćNo w sumie to się troche spodziewałam ale nie znałam konkretnej daty. W dniu moich urodzin wylecieliśmy do Egiptu , no i ja taka padnięta tymi odprawami lotem i tym wszystkim po kolacji stwierdziłam że nawet nie mam siły iść nad morze a ten mnie tak siłą wyciągał jak nigdy . jak już byliśmy przy morzu to się chłopok zawstydził i tak nieskładnie zaczął gadać i łezka w oku że juz wiedziałam o co chodzi. Starałam się utrzymać powagę ale i tak się po cichu śmiałam
No i tak o później było gorąco ale nie powietrze tylko łóżko hehe
![]()
Magd.a a Twój gdzie się wybiera? Bo mam małe zaległości ....