• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

Pok! wieki całe! :) gratulacje mężatko!!! :D
Magdalena, ja teraz mam także nasilony nacisk na pęcherz, bywa że w nocy wstaję z bólem, ale do wytrzymania i pędzę do łazienki. Ale oddawanie moczu, tak jak to opisujesz- tzn parę kropelek i z bólem- to może świadczyć o infekcji. Najlepiej iść do lekarza.

reklama
Pok kochana witaj :):):) Ależ się stęskniłam za Tobą :) Trzymam kciuki, żeby ten pomylony teścik jednak prawdę mówił i abyście
dostali wspaniały prezent ślubny od życia :) Daj znać koniecznie jutro :)

Dobranoc dziewczyny, spokojnej nocy :)

Wstałam.. a raczej zwlekłam się z łóżka :-( boli mnie tak kręgosłup,że na bank będę chora :-(

Ale mnie wieści ominęły Pok kochana, trzymam mocno kciuki za Was :-) i tez proszę o opowiastkę na temat ślubu :-)

Hej dziewczyny!

Madziu mam nadzieje ze szybko cię choróbsko opuści... teraz sporo osób chorych bo taka pogoda....

Lovka trzymam kciuki, żeby pobyt w szpitalu skończył się dobrze i żeby "naprawili" tam wszystko z dzidzią.

Pok czekamy na wieści!! Jak tam sikacz?

A ja zisiaj wstałam z takim bólem zęba promieniującym na głowę, że chyba się nie podniosę z łóżka... Czemu wszystkie niedyspozycje organizmu wychodzą w trakcie ciąży? Nie dość że ząb mądrości mi rośnie, to jeszcze chyba nerw odrośl w zatrutym zębie... noż boli że oszaleć można...

Lovka bedzie dobrze;-)
pok czekamy ;-) i czekamy na opowiesc slubna ;-) i gratuluje ślubu;-)

magda wspolczuje chorobska <głaszcze> wracaj szybko do zdrowka:*

a ja wstalam myslalam ze jest dobrze ale nudnosci sa jeszcze nie wymiotowalam ale juz sie boje...

Ostatnia edycja:
Witam dziewczynki ;)

Widze ze ruch sie na forum zrobil z powodu powrotu POK :) Super ze znow jestes z nami ! :) Czekamy na wyniki testu :D Ps. I nic nie martw sie sa tu jeszcze nie zafasolkowane :) Np ja :(

A jak Wam kochane minal weekend ?:))

she lepiej nie pytaj w sobote sie najadlam za dwoch bo tesciowa miala 60 urodzinki a w niedziele zdychalam i wymiotowalam ogolnie zaczely sie objawy ciazy...

reklama
Witajcie dziewczyny....Moj weeked był pracowity a dzis jestem chora kaszle jak kon głowa mnie boli i cziło tak jak na zatoki,zimno częse sie cała a czego mało i co najgorsze czuje sie pełna i nie moge nic zjesc,Dzis rano sie troche pomeczyłam i zjadłam kanapke z serem dla tego ze nie jestem sama i musze jesc mimo wszystko.Dzis o 17 mam wizyte u internisty a jutro planowana wizyte u gina i mam nadzieje ze bede miała siłe do niej dojechac....Martwie sie o moje malenstwo zeba sie jakos czymało przez ten czas mojej choroby

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry