• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

Sil śliczny brzusio!!! Ja też sobie dziś robiłam dla porównania ze zdjęciem sprzed 2 tyg :P
Z tego co pamiętam to nasza Sil nie chce znać płci (o ile dobrze kojarzę)

Dagne a jak Ty się czujesz (bo mniej więcej mamy podobną ciążę)??? Ja strasznie latam często siusiu mimo, że czytałam, że to powinno już ustąpić, ale u mnie chyba jest na odwrót bo w pierwszym trymestrze w ogóle nie zauważyłam, żeby mi się częściej chciało za to teraz okropnie!! I to tak, że czuje, że bardzo mi się chce a idę i zaledwie parę kropelek...

Ostatnia edycja:
reklama
Dziękuję :) Ale jak widzicie ja już startowałam z tłuszczykiem, więc szybciej się pokazał. Nie wiem co jest w środku i nie chcemy wiedzieć :) Lekarz ostatnio chciał podglądnąć dla własnej ciekawości, ale nie pokazało

halo halo :)
jest tu jeszcze jakas nie-ciezarowka?
widze, ze sie posypaly fasolki hurtem! gratuluje :)

u mnie w skrocie: juz po slubie, masa spraw do zalatwiania, zaraz zasluzony urlop :)
a w temacie fasolek: bez zmian.
jestem drugi cykl na duphastonie. W pierwszym cyklu dostalam miesiaczke kilka dni pozniej niz powinnam i po raz pierwszy od stu lat trwala nie 11 a 5 dni :D
Za to w tym cyklu chyba mi sie wszystko poprzesuwalo albo znowu mam cykl bezowu... od kilku dni testy owu nie wychodza a ja juz dawno powinny... no chyba, ze mialam owu wczesniej niz zwykle z uwagi na dupka. A jeszcze do tego raz zamiast wziac test owu, wzielam ciazowy (strasznie pedem lecialam siku) i wyszedl blado pozytywny - normalna druga jasno rozowa kreska... i od tego momentu chodze zakrecona potwornie. Kupilam sobie dzis test, zrobie jutro rano. Z jednej strony jestem pewna, ze to nic takiego a z drugiej nadzieja jest wielka. glupi pok.

Pok, jak się cieszę, ze Cię widzę :) spokojnie, są nieciężarówki, choćby nasza Madzia :) Opowiedz o ślubie i w ogóle :) ale się cieszę :)

oooooooooooooooooooo pok ale cie dlugo nie bylo no to zycze ci aby jutrzejszy pokazal tez 2 kreseczki ale mocniejsze i specjalnie dla ciebie fluidki ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Hej Pok! Boże... Bardzo mocno trzymam kciuki za ten teścik!! Ale skoro wyszedł pozytywny to jest bardzo duża szansa! Tule kochana i zaciskamy z małym kciuki za ciebie!!! :-D

Pooook boszsz jak mogłaś nam zniknąć bez słowa. My tu od zmysłów odchodziłyśmy i naprawdę nam Cię brakowało
Gdzie byłaś jak fasolki rozdawali??? prawie wszystkim "starym" staraczkom się dostało
a TY z Twoim testem pozytywnym marsz na betę, przecież sama wiesz, że nie powinien ciązowy wyjść w dniu owu!!!!
ile dni temu to było? powtórzyłaś test?
z tego co pamiętam już raz wyszedł Ci blady ciązowy a później nic, nadal używasz tej samej marki testów??
jejuuu pisz co u Was

Pok jak dobrze, że w końcu zdecydowałaś się do Nas zajrzeć!!! Ostatnio o Tobie myślałam :D Mam nadzieje, że jutrzejszy dzień będzie dla Ciebie jeszcze szczęśliwszy niż ten, w którym powiedzieliście sobie "tak"!!!!! Trzymam mocno kciuki aż mi palce zsinieją i zaraz jak się jutro obudzę wchodzę na forum wyczekiwać Twojego postu!!!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry