• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

A ja dzisiaj nawet nie przebrałam się i cały dzień leże w łóżku w pidźamie, z laptopem na kolanach... oszaleć można, ale o tej godzinie już nie opłaca się już ubierać...

Ostatnia edycja:
reklama
Dziewczyny mam problem, bo nie wiem czy panikuję, czy coś nie tak... ale od rana podkuwa mnie brzuch i teraz zaczęły boleć kolana (to był mój objaw na zbliżający się okres). Nie plamię, bo sprawdzam co pół godziny, ale martwię się... miała tak z tym kuciem i bólami któraś z was?? panikuję???

Milia fluidki specjalnie dla ciebie!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Dagne
ja co prawda w młodszej ciąży jestem i tu są nieco inne dolegliwości, ale mi gin mówiła ze czasem bóle @ i kujące pojawiają się po przeciążeniu i na to najlepszy jest odpoczynek i poleżenie.

Dagne, czasem po prostu boli, trzeba przeczekać, najlepiej się położyć. Widocznie się przemęczyłaś

Zobacz załącznik 375144Zobacz załącznik 375148Zobacz załącznik 375147Zobacz załącznik 375146Zobacz załącznik 375145

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~Milia, dla Ciebie prosto z brzuszka

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ i dla reszty też :)

sil cudne brzuszki :) a teraz to już taki piękny ciążowy

dagne klucie chyba nie jest groźne, to raczej sprawy jelitowe. Niepokojące są skurcze jak na @

a jak ja będę siedziałą tyle przed lapkiem to moje dziecko z monitorem zamiast głowy się urodzi :-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry