• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

Dagne jest na prawdę śliczna, trzeba się zakumplować z Twoim bratem żeby takie prezenty dostawać :-D a ja mam pytanko do Ciebie a propo biżuterii... Ale to już zagadnę na PW żeby nie zaśmiecać wątku!!

reklama
Atan cudne to Twoje szczęście:tak:
Dagne łoooo:szok::-D
a teraz moje dzieła:
DSC00042.jpgDSC00039.jpg

dziurko teraz to ja też widzę:-p

A tam talent- raczej nerwy dość silne ;p a i odrobina bujnej wyobraźni :) przed ciążą robiłam więcej, ale jak mówię- krzyże mnie bolą i teraz np zrobię część i idę pochodzić, zrobić pranie, obiad i wracam na chwilę do koralików i znowu następną część :)
Łooo mijenka- czy y czasem nie mieszkasz w Rzeszowie- miałabym blisko do fryzjera :D ;p o nie! już widzę- Szczecin- matko drugi koniec Polski!!! ;p

Ostatnia edycja:
No proszę, mamy tu same talenty!!!! Mijenka szkoda, że jesteś z tak daleka bo byś mnie uczesała na jakąś okazję :P

A zaraz mi się przypomniało jak mama mi dzisiaj mówi przez telefon, że jej koleżanka zrobiła kurs na przedłużanie rzęs i mama idzie jutro do niej walnąć sobie długaśne rzęsy przed urlopem bo od znajomych bierze tylko za materiał, a ja na to, że może też bym sobie zrobiła na sylwestra na przykład a potem dopiero przypomniałam sobie, że na sylwestra to ja będę siedzieć jak wieloryb przed telewizorem i wpieprzać jakieś śledzie :-D

Atanku dobrze odmieniłaś tylko ja źle zrozumiałam... czasami jestem ciemna masa :-)

a powiem Ci dziurko, że w gruncie rzeczy prosto:-D trzeba tylko gumkę, grzebień do tapiru, kilka wsuwek i lakier:happy2: jedna i druga zajęły mi około 15-20min:happy2:

lenka to dawaj do Wrocławia to załatwię i Ciebie i dziurkę za jednym zamachem:cool2:

reklama
dziura...oczywiscie masz racje, tylko, ze ja biore nadal kase od rodzicow, bo nigdzie nie pracuje (poki co:-)). pracuje tylko moj, wiec narazie nie mamy nawet perspektyw na kredyt i tym podobne rzeczy. ale zazdroszcze tym, ktorzy maja juz ten komfort bycia na swoim

a co do imion dla dzieci to podjelismy decyjze, ze skoro oboje z mamy imiona na M, to nasze dziecko tez tak musi miec ;-) bedzie albo Marcel albo Marietta

Mam tak samo :-) Tyle ,ze u Nas będzie Marysia albo Marika ( na tą drugą M. się nie chce zgodzić :-p)
chłopak tak jak u Was Marcel
Z tymi literkami to tak samo ma nasza Magd.a :-D

właśnie tak;-)

no to super, ja już czuję się zaproszona :-D

Fifka hihihihi detektor.... :P:P mam nadzieję, że działa, czytałam na forum innym i dziewczyny pisały, że już słychać nawet od 13 tyg ale szkoda mi kaski na nowy bo drogie to jest :( chyba, że któraś z Was chciałaby zrobić prezent... yyyyyy..... o! np. mojemu mężowi bo ma 29 sierpnia urodzinki :-D

Szczęścia???? Czyli, że są dwa??? czy źle zrozumiałam???? :szok:

Ja tez mam urodzin y 29 sierpnia :-) już prezent w drodze do mnie;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry