• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Zobacz załącznik 376263 oto moje 2 cm szczescia ;-) a i widzialam serduszkooooo jak stuka ;-) miga na ekranie ;-) ale nie slyszalam nadal ahh ale widok nieziemski ;-)

a i pan doktor w karc ie ciazy napisal mi 11 tydzien wedle miesiaczki a dzidzia malutka ale pan doktor mowi ze wszystko ladnie rosnie i ze nadgania miesiaczke ;-)

Ostatnia edycja:
ta i powiesz przy okazji czy prawdę mówi ten dekoder! :-D

Teraz też widziałam testy na płeć dziecka które można zrobić po 12 tygodniu i podobno 90% skuteczności... pff.. nie wierzę w to...

Fifka hihihihi detektor.... :P:P mam nadzieję, że działa, czytałam na forum innym i dziewczyny pisały, że już słychać nawet od 13 tyg ale szkoda mi kaski na nowy bo drogie to jest :( chyba, że któraś z Was chciałaby zrobić prezent... yyyyyy..... o! np. mojemu mężowi bo ma 29 sierpnia urodzinki :-D

Zobacz załącznik 376263 oto moje 2 cm szczescia ;-) a i widzialam serduszkooooo jak stuka ;-) miga na ekranie ;-) ale nie slyszalam nadal ahh ale widok nieziemski ;-)

Szczęścia???? Czyli, że są dwa??? czy źle zrozumiałam???? :szok:

reklama
Atan, śliczna fasolka :) na nast wizycie już nie tylko zobaczysz ale na bank usłyszysz serduszko :)

A ja nakłoniona wieloma prośbami (przez brata), ponieważ nie miał co dać koleżance na 18, zrobiłam bransoletkę. Ostatnio robiłam je coś na początku ciąży, ale szybko przeszkodziły mi dolegliwości ciążowe, a teraz masakra, nie mogę siedzieć w jedej pozycji, bo mój kręgosłup odpada p 5 min, a dość dłuższą chwilę trzeba siedzieć nad koralikami ;p :)
i mogę się pochwalić, że jak na taką przerwę ponad 3 miesięczną, to nieźle wyszło ;D

1311626916.743417.jpg

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry