reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Ale naskrobałyście. Ani myślę nadrabiać ;) Eh czuję się wspaniale. Tylko mój mąż chyba już się przestał cieszyć z maluszka:(

Gosiu- jej przykro mi, że ta wstrętna @ przylazła :-( mam nadzieję, że to już ostatnia przed wspaniałymi 9-cioma miesiącami ;-) Trzymam mocno, mocno kciuki za następny cykl :-D

Dziurko- nie mów hop :-D kto wie co to może się wydarzyć ;-)

Sil- tak, tak ja pytałam :-) he he Twoja dzidzia goni Synka Ael z kopniaczkami :-D aaaa niech kpie, znaczy że silne :-D

Zafasolkuję – witamy w naszym gronie :-) z nami na pewno będzie Ci raźniej :-)

Magneta- dobrze, że u Ciebie w środku wszystko ładnie się wygoiło :-) teraz tylko czekać na odpowiedni czas i się starać, starać ;-)

Olcia- nie przejmuj się, jest niestety duża szansa, że i u mnie nic z tego nie wyjdzie, bo i mnie brzuchol zaczyna pobolewać :-( tak, że wiem jak się czujesz ;-) ale nadzieję trzeba mieć :-D

Ael- ten Twój brzusio kochany taki <cmok> <cmok> <cmok> :-D Oj Ty tak marudzisz, że Maluch kopie i gniecie, a ja i tak widzę ile radości Ci sprawia :-) ŁŁŁOooo jeja ja tego USG też nie widziałam :-( Aaaaalleee słodziak :-D ooojaa napatrzeć się nie mogę :-D
swoją drogą nasza sexpertko odpowiesz mi na jedno pytanie (?) :-D Mówią, że dawka kw .foliowego to 0,4 mg/dziennie, a moja gin przepisała mi 5 mg :szok: i kazała łykać 1 dziennie, czemu tak dużo jeśli jestem zdrowa :eek:

Fiona- zaczynasz mieć zachcianki, czy co? ;-) tak o jedzonku nawijasz :-D

She- no to do bojuuu :-D he he :-D nowych fasolek raczej brak :-( może Twoje hormony mają burzę mózgów i dlatego miałaś taki krótki @ :-p

Klari- ooojj bardzo bym chciała, ale coś mnie dzisiaj w brzusiu przeżyna, więc chyba znów nici :-( ale @ nadal nie ma, więc nadzieja się tli ;-)
He he królika się dorobiłaś? :-D ale taki miniaturka? :-)

Dagne- extra nosidełko/bujaczek :-) kurczę lasencje zaciażone zazdroszczę Wam możliwości tych wszystkich zakupów :-D ale oczywiście nie złośliwie :-*
Ja, ja, ja testuje hi hi ale pewno dooopa blada wyjdzie :-p

Mijenka- a nie masz Ty tych foteczek? :-D chętnie byśmy pooglądały :-D

Kasia- eeee znów się @ zbliża to zniknę żeby pobeczeć ha ha ;-) postaram się już tak nie znikać :-* chyba wrócę do mierzenia temp. ale od (ewentualnej)@ :-)

Fifka- trzymam mocno &&& :-D na pewno wszystko tam gra i buczy :-D

Donia- a myślałam o Tobie, bom dawno Cię tutaj nie widziała :-D rośnie jak na drożdżach ten Twój mały Szkrab :-)

Lovka- no coś Ty? Dlaczego uważasz, że mąż przestał się cieszyć? :-(

Truskawka, na pewno 5 mg? Może 0,5 mg, to by jeszcze sens miało. Zadzwoń do kobity i zapytaj czy się nie pomyliła bo dała Ci o wiele za dużą dawkę dzienną.

Witam się z rana. Mam za swoje niech mnie ktoś zakopie w dupala, ze słuchałam wszystkowiedzącej idiotki.
Odstawiłam magnez z B6 na 5 dni i takie skurcze miałam w nocy w nogach , ze ledwo chodzę. Ale już wieczorem wzięłam dawkę i dzisiaj z rańca kolejną i mam nadzieję, ze jutro już odpuści.
Wczoraj skończyłam czytać książkę ciężarówką przez 9 miesięcy :) wiem, ze jeszcze nie siedzę w tym temacie, ale książka rewelacja. Jak nie czytałyście to bardzo polecam.

Powiedzcie mi jeszcze proszę, czy teoria, że chcąc mieć bejbi najlepiej uprawiać seks w okolicach owulacji co drugi dzień? Czy to się sprawdza?

Ostatnia edycja:
Witam :)
Ale tu cicho dzisiaj :p
Zafasolkuję też słyszałam że uprawianie seksu co drugi dzień ma jakieś dobre strony. A czy się sprawdza? Nie wiem , zobaczymy 10 sierpnia :p chyba że wcześniej @ przyjdzie :p

Witam :)
Ale tu cicho dzisiaj :p
Zafasolkuję też słyszałam że uprawianie seksu co drugi dzień ma jakieś dobre strony. A czy się sprawdza? Nie wiem , zobaczymy 10 sierpnia :p chyba że wcześniej @ przyjdzie :p
Ja w tym cyklu nie mam zamiaru jeszcze testować tej zasady bo w czasie dni płodnych jadę z Małżem na weekend i nie będę się tam ograniczała ;-)

Z tego co wiem to powinno się co dwa dni dlatego, że plemniki mają czas by dojrzeć:) z kolei jak za często to wtedy może nie być ich aż tak dużo i mogą być niedojrzałe:p Tak mniej więcej bo jak dziewczyny tu pisały to wykład cały był i dokładnie nie zapamiętałam:)
ale jak macie okazje żeby szaleć to czemu by nie ! - w końcu musicie się sobą nacieszyć zanim na świat przyjdzie bobas:p

reklama
Do góry