Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja planuje więcej tak nie robić jak w ubiegłym cyklu, niestety nadal cały czas żyję nadzieją, ze może tym razem się uda. Mam nadzieje, ze rodzinny wypad mnie wyluzuje. Owulację mam 15 i może spontan dobrze zadziałaJa dlatego wole nie wkręcać sobie że jestem w ciążysprawdzam tylko czy @ przyszła czy nie
![]()
no jak to...za( . )( . ) na moje smutkiA niby za co?![]()
aaale się wyspałam Mam nadzieje, ze rodzinny wypad mnie wyluzuje. Owulację mam 15 i może spontan dobrze zadziała![]()
no jak to...za( . )( . ) na moje smutki
a ja się prawie popłakałam z wzruszeniaA ja po długiej epopei (zanudziłam Was na bank) wysyłam fluidy:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~![]()
uuuu my ćwierć wieku to mieliśmy trzy lata temukurczę jak nie teraz to w następnym cyklu, Ciesze się w sumie że zaczęliśmy się starać bo nie wiadomo ile nam to zajmie a mój już by chciał bo ćwierć wieku na karku a tu dziecka nie ma
<łapię fluidki> :*Dziękuje dagne
No ja nic nie polecę, bo my nie robimy sobie prezentów na takie rocznicowe okazje, zazwyczaj idziemy na kolację jakiś spacer nic nadzwyczajengoZafasolkuję, o widzę, że miesiąc temu rocznica byłaja się zastanawiam, jaki prezent sprawić mojemu na rocznicę
do 18 września jeszcze trochę jest, ale w sumie nie za dużo
![]()