reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Ja dlatego wole nie wkręcać sobie że jestem w ciąży :p sprawdzam tylko czy @ przyszła czy nie :p
Ja planuje więcej tak nie robić jak w ubiegłym cyklu, niestety nadal cały czas żyję nadzieją, ze może tym razem się uda. Mam nadzieje, ze rodzinny wypad mnie wyluzuje. Owulację mam 15 i może spontan dobrze zadziała :)

Dzień dobry :) wstałam dziś o 10.30!!! :szok: aaale się wyspałam :)
I zaraz po śniadanku położyłam się i włączam bb a tu łaskotki w brzuszku :D

Ael, mnie się włącza czasem na osobnej stronie i też nie wiem od czego to zależy ;p

Dziewczyny co do objawów jakichkolwiek, to nie napalajcie się przed datą @, wiem łatwo mówić, ale uwierzcie, ja zaskoczyłam w 3, w 1 myślałam że za pierwszym się uda, w końcu tyle ludzi "wpada" nawet nie wiedząc, więc to chyba łatwe (o ja głupia!;p). Jak przyszła @ zalogowałam się na bb (czyli chyba luty). Druga próba z Wami, miałam wszelkie objawy na fasolkę, podniecałam się na forum i co?? nic i wielkie rozczarowanie. Za to 3 cykl był prze-zemnie na starcie wykluczony, bo od początku miałam problem z pęcherzem, poszłam do lekarza, miałam antybiotyk i stwierdziłam, że nic z tego, bo przy zbliżeniach piecze... ale... widocznie jedno uniesienie i pyk- bez stresu, czy się uda, czy nie... i nadchodził dzień sądnej @, brzuch bolał mnie już 2 dni przed, posmutniał mąż, posmutniałam ja jak usłyszałam, że chciał mieć prezent na urodziny (30 kwiecień- a data małpy 27). I ja głupia nie mówiąc mu kupiłam testy- 2- i dzień przed @ zrobiłam testa- i jest blachocha! od razu na forum! na drugi dzień mocniejsza! cieszyłam się niemiłosiernie :) a mąż na urodziny dostał pudełko z paputkami i smoczkiem :)
Reasumując- każdemu jest coś pisane... na pewno i Wy doczekacie się wielkiego szczęścia jakim jest mała Fasolka :)
A ja po długiej epopei (zanudziłam Was na bank) wysyłam fluidy:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~:)

kurczę jak nie teraz to w następnym cyklu :D , Ciesze się w sumie że zaczęliśmy się starać bo nie wiadomo ile nam to zajmie a mój już by chciał bo ćwierć wieku na karku a tu dziecka nie ma :D
<łapię fluidki> :*Dziękuje dagne

Ostatnia edycja:
A ja po długiej epopei (zanudziłam Was na bank) wysyłam fluidy:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~:)
a ja się prawie popłakałam z wzruszenia :)
kurczę jak nie teraz to w następnym cyklu :D , Ciesze się w sumie że zaczęliśmy się starać bo nie wiadomo ile nam to zajmie a mój już by chciał bo ćwierć wieku na karku a tu dziecka nie ma :D
<łapię fluidki> :*Dziękuje dagne
uuuu my ćwierć wieku to mieliśmy trzy lata temu :)

Zafasolkuję, o widzę, że miesiąc temu rocznica była :) ja się zastanawiam, jaki prezent sprawić mojemu na rocznicę :) do 18 września jeszcze trochę jest, ale w sumie nie za dużo :)

Zafasolkuję, o widzę, że miesiąc temu rocznica była :) ja się zastanawiam, jaki prezent sprawić mojemu na rocznicę :) do 18 września jeszcze trochę jest, ale w sumie nie za dużo :)
No ja nic nie polecę, bo my nie robimy sobie prezentów na takie rocznicowe okazje, zazwyczaj idziemy na kolację jakiś spacer nic nadzwyczajengo

reklama
Ja też nie lubię prezentów na takie okazje (bo co innego urodziny), ale na 1 rocznicę to pomyślałam, że fajnie by było :) no i myślę...

matko ale się wciągnęłam ostatnio w oglądanie serialu: "Siostra Jackie", w tv leciał chyba 1 sezon, a ja już jestem w połowie 3 hehe :)

Do góry