zafasolkujęodzaraz
Fanka BB :)
siemano w drugie rano :-)Hah no ja Ci w tym względzie nie pomogęPoza tym witam dziewczynki :-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
siemano w drugie rano :-)Hah no ja Ci w tym względzie nie pomogęPoza tym witam dziewczynki :-)
Hej AelJak tam synuś dał trochę odpocząć?
Ja po pierwszej próbie, non stop siedziałam na necie i co mi się nowego w organizmie pojawiło to zaraz sprawdzałam, czy ciąża. I tak: bolał mnie jajnik, piersi miałam nabrzmiałe i obolałe, sutki ciemne, kręciło mi się gw głowie, w weekend ciągnęło mnie w dole brzucha jak na okres, ale podobno tak bywa. I niestety nadzieja wywołała cuda w podświadomościCholercia przerąbane z tym masz :| ,
a ja ciągle latam do łazienki sprawdzać czy @ jestI ta wysypka na twarzy już mi znika
tylko u Cię się to dzieje, u mię nieto włącza wam się zaawansowany edytor na osobnej stronie? Bo nie wiem czy to tylko u mnie czy na forum coś zmieniają.
Ja po pierwszej próbie, non stop siedziałam na necie i co mi się nowego w organizmie pojawiło to zaraz sprawdzałam, czy ciąża. I tak: bolał mnie jajnik, piersi miałam nabrzmiałe i obolałe, sutki ciemne, kręciło mi się gw głowie, w weekend ciągnęło mnie w dole brzucha jak na okres, ale podobno tak bywa. I niestety nadzieja wywołała cuda w podświadomościa w poniedziałek z rańca @ jak ta lala, nawet dzień wcześniej przyszła. Tylko dziwne, ze już dzisiaj jest koniec ślad po @ zaginął.
Ja dlatego wole nie wkręcać sobie że jestem w ciążyBo kochana objawy na @ i na fasole są baaardzo podobne, dlatego mylnie czasem się odbiera niektóre sygnały.