reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Wiecie, może ja też dziś przesadzam, ale głupio mi się zrobiło, jak przeczytałam, że mąż Neciuszki czyta....

Pyscek, a co na Twoje wyniki powiedział lekarz, bo albo nie doczytałam, albo nie mówiłaś

Ostatnio edytowane przez moderatora:
ze niektóre miałam podwyższone a niektóre niskie, przepisała mi leki abym łykała przez 3 miesiące i żelazo bo miałam widocznie za mało. jak po łykam wszystko wróci do normy :)

nie, wręcz przeciwnie wskazała mi w jakie dni mam się starać a w jakie nie, i dała nam 3 miesiące jeśli nie zajdę będzie musiała wysłać mnie jeszcze na jakieś badania i męża też ... ale mam nadzieje że się uda :)
chociaż z ostatnim podejściem mojego to wątpię w to :-(

Dobry wieczór!
Dziękuję za &&&, przywołać Was do porządku to od razu jakie zainteresowanie, zupełnie jak z facetami(żart).

Mijenka ach zbokolu, powiedz lepiej, że Ty tylko czekałaś aż będę kazała po tyłku sie całowac.
A propo's doopci...mojego jest naj naj naj i koniec!:-D

Mój małż na szczęście nie czyta ale czasem przez ramie zagląda jak brzuch przyuważy albo czasem pyta co tam u moich babeczek

Pyscku cieszę się, że przynajmniej wiecie na czym stoicie. Badania porobione, leki zapisane także do dzieła. Trzymam &&&&

Ostatnia edycja:
etam zmęczony ... najpierw ma siłe i chce a po kilku dniach jak chce to on nie :-( a potem za jakiś czas mnie dopada bo ma chcice a ja wtedy nie chce :-(
uciekam spać dziewczyny bo zmęczona jestem po dzisiejszym dniu, miłych snów życzę :*

reklama
Do góry