reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

Pyscku oj takie tam babskie gadanie, przecież nie mozna być cały czas powaznym. O głupotach też trzeba czasem podyskutować żeby się oderwać na chwilę od całej reszty.
kochana a małż może jest juz cały przesiąknięty lekarzami, badaniami i lekami więc przestaje o tym mówić bo nie chce sie sam nakręcac. Mój tak miał a ja wcale nie wyciągałam z niego na siłe co się dzieje

reklama
no maz w domkuchrapie na lozku a ja leze i ogladam zdjecia usg dziewczyn lutowek bo spoac nie moge ja dzis mialamwolneco 2 sobote pracuje :-)

aaa..bo cos Cię dziś mało było.
No widzisz a mój jeszcze w pracy i pewnie zejdzie mu jeszcze z pół godz no i zanim dotrze do domu..ehh..nie lubie jak tak późno wraca. Ale na szczęście jutro ma wolne

a bp ja najpierw spalam do 12 potem kompiel i golenie nog potem do mamy pojechalam jak co weekend objadek zjadlam ogorkowa a normalnie mi ogorkowa nie smakowala a dziecku smakuje i jem ;-)rosol mi nie smakuje ani owocowa.. potem do galeri na poszukiwanie butow kupilam klapki takie na wyprofilowane na korku do pracy i balerinki ale takie adidaskowe ;-) i tuniczke i stanik i lakier i ozdoby do przyklejenia i podkolanowki potem w domku z mama gadalam a potem kolacj i mama i tata gadali ze mna bo raz w tygodniu mnie widza ;-) wiec wiesz ;-) musieli sie wygadac ;-) dlatego na neciku nie bylam ;-)

dobranoc trzymajcie sie :-) a ael mam nadziejeze juz dobrze nie wiem co sie stalo ale trzymam &&&&&&&&&&&&&&& by bylo dobrze:-*

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry