Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
dziendobry
jak tam weekend leci?
oj widze ze nerwowka na forummam nadzieje ze dzis humory juz sa duzo lepsze
ja sie bacznie obserwuje bo mam delikatne plamienia codziennie i sie zastanawiam czy to @ sie zbliza czy czo to... niby jutro powinnam dostac @ , ciekawe jak to bedzie.. mam jednak nadzieje ze nic nie przyjdziei wtedy we wtorek testowanko
na szczescie nareszcie moj kochany maz skonczyl zmiane popoludniowa wiec teraz go wiecej widze, przynajmniej odrywam mysli i nie popadam w skrajonosci doszukujac sie wszelkich objawow na niebie i ziemii
akurat kupujemy mezowi motor, wiec latamy po sklepach kupujac wyposazenie no i wybieramy jaki to motorek kupictakze czas nam leci szybko
![]()
Trzymam &&& żeby to nie @ byłato małżonek pewnie jak dziecko się cieszy mój miał taką jazdę jak kupiliśmy ostatnio samochód który mu się podobał - mył go i pucował ponad 3 godziny :]
Ja od dwóch dni kiepsko się czujęale do @ jeszcze ponad tydzień
a ja mowie ze sa tu takie kochane dziewczynki ze zyc sie bez niech nie daMój Małżowinek też czasem looknie przez ramię, ale mojej obecności na tym forum i dieta.pl nie komentuje bo wie, że to prawie jak rodzina :-)To nie tak że mój małż czyta co piszemy
ja tak miałam w ubiegłym miesiącu, wyszukałam sobie chyba wszystkie możliwe objawy 1 tygodnia ciąży - po zapłodnieniu i jak przyszła @ to myślałam, ze się nie pozbieram i powiedziałam sobie NIGDY WIĘCEJ takiej nadziei.bacznie obserwuje bo mam delikatne plamienia codziennie i sie zastanawiam czy to @ sie zbliza czy czo to... niby jutro powinnam dostac @ , ciekawe jak to bedzie.. mam jednak nadzieje ze nic nie przyjdziei wtedy we wtorek testowanko
[...] i nie popadam w skrajonosci doszukujac sie wszelkich objawow na niebie i ziemii![]()
2sweet - trzymam mocno kciuki zeby @ nie bylofajnie by bylo dowiedziec sie ze mamy nowa fasolke
Dzień dobły Wszystkim obecnym i później przybyłym :-)
Tak do was zaglądam na momencik :-) Ja staram się w weekendy trzymać z daleka od komputera, taka mała zasada, a jeśli już to mała chwilka symbolicznie w niedziele :-) Mój Małż też jest w pracy, a że śmigamy dzisiaj na obiadek do moich rodziców, to mam wolne przedpołudnie :-)
Pojawiło się u którejś małe co nieco?

jeszcze się z tobą nie witałam! Rozgość się ;-)
O 12 goście zaczęli się niecierpliwić... część poszła... jedzenie było takie sobie... choś przy 6 daniach gorących było w czym wybierać.
Nikt mi nie wierzył ze to już 4 miesiąc
Zdjęcia wstawię później bo aparat u teścia został.