No witam serdecznie trzy nowe staraczki, super

Konstantynopolitanka, Krucha i Dana
Czujcie się jak u siebie, nie bójcie się o nic pytać i piszcie co chcecie, pomożemy!

No i życzę szybkiego zafasolkowania :-)
Dziurko chcesz pocieszenie lekkie czy wstrząsowe??
Mineralna gratuluje dziewczynki, jeszcze trochę i poczujesz się mamusią małej i ślicznej dziewuszki :*
Ja dziś z lepszym humorem trochę, chociaż tak sobie stłukłam ten mały paluszek, że szok. Spuchnięty i boli okropnie.
Wczoraj mój ojciec, brat i szwagier przyjechali z naszą szafą nową i okazało się że mebel jest takim bydlakiem, a jeszcze nie złożony!

I ma takie ładne aplikacje na lustrach, które błyszczą jak brokat

Ponosili, pogadali my trochę, zobaczyli jeszcze nie do końca złożoną kabinę ale czuje CZUJE w moczu, że dziś kabina zostanie skończona i dziś się w niej umyję!!!!! Jupi!!!!
No i jako, że wczoraj też ogłosiłam oficjalnie dwa zgony dysków twardych na laptopach miałam też sknocony humor, ale nagle znalazły się duże fundusze i mój luby dziś idzie mi kupić nowy dysk
Dobra dziewczynki, będę z wami dziś mam nadzieję dłużej, ale będę mykać na dłużej, niby wstałam o 6:30 i pospałam jeszcze 2 godziny od 9 no i takie mdłości duże nie były

Aaa i matula mi wczoraj życzenia składała, to nawet wysłuchała to czego nie mogłam jej w niedzielę powiedzieć, no i teść potulny jak baranek. No i poza tym fajnie było zobaczyć tatuśka brata i szwagra. Przez nich mój luby się w drodze nie nudził w ogóle XD
Mój opowiadał, że jadą do tej Legnicy już od Wrocka a mój brat jechał brat jechał busem z przyczepką, a że auto ma jako wsparcie techniczne na rajdach starych fiatów to w ma cb radio. I jadą tak gdzieś pod górkę i brachol jechał przed nim tir duży a przed tirem mały dostawczak, droga po łuku. I ten biedny dostawczak jedzie, nie daje rady, ciągnie po tej drodze ledwo ledwo. Nagle z cb radio odzywa się gościu z tira ze śmiechem w głosie "Ciśniesz kolego ciśniesz!". Gościu z dostawczaka odezwał się "Kolego staram się ale ja pusty nie jadę!".
No co po chwili mój brat dodał od siebie z pełną powagą "Dostawczaku jesteśmy z Tobą!". Po tym w cb radiu śmiech ogólny kierowców. Ahh te moje wariaty

Idę no idę się ubrać w końcu