Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Neciuszka tule kochana, czasem tak jest z tym nawałem problemów.... a co d pracy to nic nie szkodzi na przeszkodzie żebyś jej szukała. Dla mnie np. bardzo ważne było mieć zatrudnienie przed planowanym dzieckiem. Teraz siedzę w domu ale mam wypłatę, ubezpieczenie itp. Naprawdę bardzo przydatna sprawa... Przede wszystkim psychicznie bo z wypłaty męża się utrzymujemy, ale taki spokój ducha ma człowiek ze pieniądze też do domu przynosi.
Zobaczysz... jutro będzie lepiej... złe myśli odejdą... Tulę ;*
Danao Haha to jeden z najbardziej rozgadanych wątków! Zawsze jest coś do poczytania![]()
Jakie ty masz wykształcenie? Jeśli oczywiście można wiedziećEch tylko ja szukam i znaleźć nie mogę, chwilowo małż stwierdził żebym sobie już dała spokój. Pracowałam do maja, zwolnili mnie dwa tyg przed obroną i przed tym jak mieli dać normalną umowę. jak się przekwalifikuję na cieślę albo jakiegoś murarza tynkarza akrobatę to będzie :/ jeszcze na tym zadupiu nawet nie ma do kogo gęby otworzyć nie mówiąc żeby w takiej sytuacji ktoś przytulił i wogóle.