reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
polecam :) ja do pracy chodzę tylko w spódnicach i sukienkach, dzisiaj mam leginsy bo pogoda do d.
A w domu albo tunika, albo spódnica, rzadko dresy - najczęściej tylko przy @
Mój M wie jeszcze jedno, ze jak nosze taką długą spódnicę ATMOSPHERE DŁUGA BIAŁA BOHO SPÓDNICA KORONKA R.S (1751209494) - Aukcje internetowe Allegro to nie nosze bielizny i to go kręci :-)

Heh :) ja przestałam nosić odkąd mnię przybyło bo jakoś nie czuję się komfortowo.

Czekam na pana od mięska i wędlin i się doczekać nie można ;)

Heh :) ja przestałam nosić odkąd mnię przybyło bo jakoś nie czuję się komfortowo.

Czekam na pana od mięska i wędlin i się doczekać nie można ;)
Ja lubię bluzy mojego Małżka, jak jest zimno i ponuro, to je zakładam, są takie wielki i ciepłe i sięgają mi prawie do kolan ;-)
Odnośnie mięska, wczoraj robiłam kotlety mielone z indyka. Kupiłam gulaszowe z indyka zmieliłam i ukotleciłam - niebo w gębie jak ktoś lubi to polecam :-)

Konsta, ja mam kota, mam ogródek i jest ok. Bo to chodzi, żeby higienę zachować :) Tylko kuwetę mąż odziedziczył :)

Dziura, fryzjer, jak dobry terapeuta, idź koniecznie :)

A ja Wam powiem tak... Dzidzia jest już niemierzalna, bo za długa i się w monitorek nie mieści. Ma 446 gram i bardzo dobrze się rozwija. Serduszko pika 150 na minutę, łożysko ok, wody płodowe też. Za tydzień idziemy na połówkowe to zobaczymy więcej, bo wczoraj oczywiście, że się nie wierciła ta nasza Dzidzia.
Zobacz załącznik 380060

I co najlepsze :-D Jeszcze tylko jedno opakowanie Dupka mam brać :)

A teraz jeszcze lepsze... Pojechaliśmy po łóżeczko, prawda? Wchodzimy, łóżeczko rozkręcone, czeka, a pani do nas z pytaniem, czy nie chcemy wózka. Pomedytowaliśmy, pomyśleliśmy i oto z raf polu zostały wspomnienia i jesteśmy właścicielami takiego oto pojazdu:
http://lontypetry.pl/allegro/tako/voyager/CITY-11C.jpg
Nasze kolorki są jaśniejsze, bardziej pastelowe, nie walą tak po oczach. Za wszystko, czyli wózek wielofunkcyjny z nosidłem, folią przeciwdeszczową, za łóżeczko z szufladą, materac, trzy komplety pościeli, 4 prześcieradła, podstawkę pod przewijak wkłady pościelowe i mały jasiek daliśmy zawrotną kwotę 550 zł :P bo wózek 350 :)

Fifka, mam szczury :) Raczej nie mają szansy niczego przenosić, tym bardziej że nigdy w życiu dzikich szczurów nie widziały... Zresztą rozmawiałam też z panią weterynarz wczoraj i potwierdzila - ona sama przez całą ciążę pracowała i nie miała nawet toxo nigdy.
Grrr, strasznie mi dziś ciężko praca idzie :(

Dobryy babeczki :-) ale tu wokól mnie są zamieszki.. masakra... najpierw Londyn, Birmingham, potem miasto mamy mojej teraz siedzę z malym kuzynem swoim i też ostrzegali,żeby nie wychodzić sklepy pozamykane..

reklama
Sil to super, że wszystko jest ok., w końcu to najważniejsze. Na zdjęciu to ja Ci szczerze powiem, że nic nie widze, pewnie dlatego, że się nie znam. Tylko takie okrąglutkie..to chyba główka i kawałek tułowia?
550 zł za większość wyprawki to jest wprost malutko. Za nowy pewnie z 800 zł trzeba by było dać a tu proszzz...Dużo załatwiliście za jednym zamachem.
Magda, siostra P. tez wczoraj dzwoniła i mówiła, że z dzieckiem wcale nie wychodzi.Cuda się dzieją na tym świecie. Czyżby apokalipsa?:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry