Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ahhahaha widzisz, różni są faceci. Mój w pończochach owszem uwielbia, rano mu się nie pokazuje bo się do pracy spóźniamy ;-)Zafasolkuję a mój ma niemal fetysz!! On uwielbia jak ja jestem w rajstopach... głaszcze mnie wtedy i maca...i do łóżka ciągnie na bara bara ;-)
ja od dziecka miałam kota jednego lub 2 i w wynikach wyszło, ze nie jestem chora i nigdy nie byłamDzięki dziewczyny, dobrze wiedziećTo zrobię sobie sama i nie będę się oglądać na NFZ. Muszę jeszcze wyczytać, czy moje zwierzaki mogą przenosić toxo - choć nie sądzę... Zresztą i tak najbardziej prawdopodobbne jest zarażenie przez niedomyte warzywa, babranie się w ziemi (żegnaj, działko) i niedogotowane mięso...
Zafasolkuję a mój ma niemal fetysz!! On uwielbia jak ja jestem w rajstopach... głaszcze mnie wtedy i maca...i do łóżka ciągnie na bara bara ;-)
polecamMój ma to samochyba się spowrotem przekonam do spódnic i całej tej reszty
![]()