reklama

Starania po raz pierwszy :)

Ale mam głupi dzień, nie mogę na tyłku usiedzieć, kręcę się przy biurku jak bym miała robaki w tyłku :-)
A do tego wchodzi mi taki głupi ból w łopatkę, ze nie bardzo mogę głowę skręcić, ale to tylko moja wina i mam nauczkę za lenistwo. Wczoraj leżałam na kanapie i nie chciało mi się zamknąć okna, mimo, ze na mnie wiało zimne powietrze i teraz mam za swoje.

reklama
Ale mam głupi dzień, nie mogę na tyłku usiedzieć, kręcę się przy biurku jak bym miała robaki w tyłku :-)
A do tego wchodzi mi taki głupi ból w łopatkę, ze nie bardzo mogę głowę skręcić, ale to tylko moja wina i mam nauczkę za lenistwo. Wczoraj leżałam na kanapie i nie chciało mi się zamknąć okna, mimo, ze na mnie wiało zimne powietrze i teraz mam za swoje.

Widzę że dziś jakiś wiercioch ci się załączył :) ja to chyba zaraz okno zamknę żeby mnie nie zawiało jak ciebie :P

Hej dziewczyny! Wkurzyłam się wczoraj bo mi net odłączyli na wieczór... nie mogłam z wami posiedzieć :-(:-(

Ja słyszałam o dwóch przesądach:
Jak facet ma na głowie beret z antenką tą chłopak
Jak bez antenki dziewczynka :-D

No i że jak cię chcę bliźniaki to kochać się trzeba przez kalkę. Jak trojaczki to przez dwie itd :-)

A co do kolorów to akurat to wiedziałam, ze chłopcy byli na różowo a dziewczyny na niebiesko. Nie wiem kto to wymyślił :eek: Haha i kolejna wojna z teściami będzie jak będę chciała na chrzciny dziewczynkę w róż ubrać czy chłopca w niebieski :sorry: Już to słyszę...

konstantynopolitanka
nie wolno na NFZ bo badania na toksoplazmoze przestali refundować.... od niedawna tak jest... kiedyś jeszcze mógł ci lekarz wypisać.Badanie czy jesteś chora na samą toxo kosztuje 25zł. Niedawno robiłam.

reklama
A to ciekawe, ja na szczęście tak nie mam, ale moja matula a i owszem tez ma jakieś przeżycia z rajtkami.
ale co jest najlepsze jak nosze pończochy obojętnie jakie samonośne, czy takie na pasku to nic mi się nie dzieje. Jak napisałaś rajtki to mi się zaraz śmiać chce. Mój Małż nienawidzi rajstop. I zawsze mówi bejbe możesz przy mnie tego nie zakładać? albo możesz te rajtuzy zakładać jak ja nie widzę? z naciskiem na rajtuzy :-D

konstantynopolitanka
nie wolno na NFZ bo badania na toksoplazmoze przestali refundować.... od niedawna tak jest... kiedyś jeszcze mógł ci lekarz wypisać.Badanie czy jesteś chora na samą toxo kosztuje 25zł. Niedawno robiłam.

ahahahahh bo padnę i wyszło, ze moja wszystko wiedząca kuleżanka jest kłamczuchą bo mi ściemniała, ze przepłaciłam, ze ona wszystkie badania miała za free bo jej lekarz dał skierowanie. To ta sama co mi kazała bezwzględnie magnez odstawić :-D idiotka :-D:-D:-D

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry