reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Dziura...masz racje, slonce czesto wychodzi, bedzie dobrze:-)

ja tez mam tylko przychodnie i to na dodatek fatalna...a tak to mam prywatnych lekarzy...wlasnie moj lekarz wrocil z urlopu i chyba w sobote bede szla na kontrole...(bo caly czas mialam przeczucie, ze w tamtym cyklu nie mialam owu) zobaczymy co mi powie...troche sie dodatkowo stresuje ta wizyta, bo jajniki mnie bola a to u mnie moze oznaczac powrot do choroby:( co oznacza albo operacje kolejna, albo zrezygnowanie z planow o dzidzie na jakis czas jeszcze. wkurza mnie to wszystko, bo ja lubie miec pod kontrola moje zycie a przy tej chorobie sie nie da...i jak dzis jechalam do pracy rano to az mi sie plakac chcialo, ze jakas ja tak trefna jestem, ze mnie akurat dopadla ta choroba...
ale wszystko okaze sie chyba w ta sobote:tak::tak:

Sil buzi dla dzidziusia!! :* No i gratuluje zakupu!!! :-D Mieliście farta nie powiem!! Śliczny wózeczek!!

Konsta szczury nie przenoszą toxo! :tak: Mogą inne choroby, ale jak to takie typowe domówki to na pewno problemu nie będzie :-D Tylko patrz zeby mały nie był w przyszłości uczulony... :sorry:

Dziurka ja już ci pisałam co o tym myślę ;-) Haha i nie słuchaj Ael nie bij go kapciem :rofl2: zamknie się w sobie i już nie otworzy

Monis Tulę cię kochana :* zazwyczaj takie nierówności hormonalne można łatwo lekami naprostować więc uszy do góry!! :*

Atan ja też latam w szpilkach i wcale nic mi tam nie przeszkadza :-D

Booooooże pół godziny was nadrabiałam.... a może i lepiej... -_-

Umieram z głodu!!! Ide lasange wstawić! ;-) A i zupki Ael też skosztuję :-p

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry