reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Aaa identyczny miałam w pracy :-D Jk nam go w przedszkolu zamontowali śmiałyśmy się z koleżankami ze teraz będziemy przychodzić kąpać się do pracy :-p Jest na wypasie! Zwłaszcza radio!

Olcia, kciuki &&&
Ael, o bosszz, ale wypas, na pewno bosko brać w nim prysznic z facetem ;p

No duża jest, chociaż nie z największych rozmiarów dostępnych na rynku. Ale majster nam powiedział, by nie pchać się we dwójkę i wymowne spojrzenie na mnie i mojego.
Na co i pewnie tak któregoś razu mój się wepchnie za mną :-P
A już sprawdzałam, działa wszystko prócz światełek i radia. Więc czekam na wieczór by puścić sobie deszczownicę i porządnie się umyć :-D

Ależ wypasssss :) no luksus pełną gębą :)

No luksus ale ile curw na lewo i prawo poleciało, to nikomu nie życzę :-P

Ael taki luksus, że chyba przyjadę do Oleśnicy się wykąpać ;) My w domu mamy coś podobnego, opcje różnych masaży i w ogóle, ale szczerze mówiąc wolę wanne :D

Neciuszka robię sama... a jakie są te z pudła? Za 20 minut będą gotowe... :D Mniam!

Ael taki luksus, że chyba przyjadę do Oleśnicy się wykąpać ;) My w domu mamy coś podobnego, opcje różnych masaży i w ogóle, ale szczerze mówiąc wolę wanne :D

Neciuszka robię sama... a jakie są te z pudła? Za 20 minut będą gotowe... :D Mniam!

A nawet niezłe ale ja wolę sama ogólnie piec :) na muffinki nie mam przepisu więc chętnie jakiś przyjmę :) jak złapę większego nerwa na mojego to jeszcze dziś pójdę robić, kuchnia działa na mnie kojąco.

A nawet niezłe ale ja wolę sama ogólnie piec :) na muffinki nie mam przepisu więc chętnie jakiś przyjmę :) jak złapę większego nerwa na mojego to jeszcze dziś pójdę robić, kuchnia działa na mnie kojąco.

Neciuszka a jakie chcesz? Bo można zrobić z masą serową, jagodami, czekoladą, białą, deserową, rozmaite. Ja specjalnie dla mojego męża robię zwykle z czekoladą. Ja zjadłabym sobie z jagodami, takie kwaskowe... No, ale pewnie jedną z czekoladą zjem :p O ile wcześniej mnie nie zemdli :D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry