Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Ja zakochana w mojej rasie :-) nie zamieniłabym mojego synalka na żadnego innego :-) a dziś się dowiedziałam,ze ten ktorego wybrałam do mnie napewno przyjedzie :-) także na urodziny mam najfajniejszy prezent :-) mam nadzieję,że wtedy mi się M. nie oswiadczy, bo glupio troche zeby pies przebil zareczyny hahaha
Atanku śliczny brzuszek
Rób zdjęcia to zrobisz za kilka tygodni takie porównanie jak ja :-)
Właśnie znalazłam filmik na YT z jednej horrowatej gry, gdzie gościu grał z kolegami i tak srał w gacie i darł pyska a jego koledzy płakali ze śmiechu na skype'a a ja z nimi dodatkowo XD normalnie epickie!
Sorry za tą stronkę, ale co Wy takie delikatne jesteście? Widziałam gorsze rzeczy... No, ale racja, nie każda z Was musi być taki twardziel. Ja się za to burzy boję i najchętniej bym wlazła pod kołdrę...
Co do muffinek, to nie było możliwości inaczej napisać 'dwie trzecie' więc napisałam tak. No, a w ogóle to ciasto z tych proporcji jest dosyć gęste więc jak mogło się wylać? No cóż - wszystko możliwe. Fifka wyszło Ci trochę mega słodkie, bo to z tych 2/3 szklanki jest mocno słodkie, a co dopiero takie z dwóch, trzech szklanek cukru... Uh paskudzctwo! Chociaż mój mąż to by pewnie wsiamał te słodkie ciasto, mnie natomiast pomdliło trochę po 4 muffinku, ale od razu zjadłam ogórasa kiszonego i wszystko wróciło do normy. Następną razą zrobię muffinki z jagodami i dodać kwasku cytrynowego zamiast cukru! Albo ogórka kiszonego zamiast czekolady!
Atan, słodki brzuszek, fasolina albo fasolek rośnie jak na drożdżach