• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
U mnie świeci piękne słońce, przez okno wydaje się piękna pogoda. Ale jest tylko 12 stopni i dość mocny wiatr. Byłam na ryneczku kupiłam sobie tunikę taką do śmigania po domku i leginsy. wydałam całe 35 zł :-)

To dzisiaj ja się poskarże ... UMIERAM.... Byłam rano zrobić wyniki i już dwa razy wisiałam nad kiblem... Wróciłam i pie*dolnełam się znowu na łóżko. Nie jestem w stanie się podnieść tak mnie mdli... Chyba pochwaliłam za bardzo swoje samopoczucie ostatnio........:-(

To dzisiaj ja się poskarże ... UMIERAM.... Byłam rano zrobić wyniki i już dwa razy wisiałam nad kiblem... Wróciłam i pie*dolnełam się znowu na łóżko. Nie jestem w stanie się podnieść tak mnie mdli... Chyba pochwaliłam za bardzo swoje samopoczucie ostatnio........:-(

Biedactwo moje, no wirtualnie tylko ale tulę :) a jakie wyniki robiłaś kochana

reklama
Fifka, no niestety uroki, na głodniaka zawsze mdli....

Ael, bez sensu.... :(

U mnie dziś lodówa, jak wyprawiałam męża o 6.30 to było 5 stopni, słownie pięć.... Planowałam kieckę założyć, ale lecę po ciążowe dżinsy bo jadę na niezapowiedzianą inspekcję budowy :):)

Ale mnie moje wczoraj skopało... Aż leżeć nie mogłam. Zaczęło, jak się przytuliłam do pleców mojego i uspokoiło się dopiero jak on położył łapkę na brzuchu, deko go pokopało... Deko,. zdziwiony był, że tak mocno i poszło spać... Rytuał musi być...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry