• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Lovka teraz zrobiłam je wedle przepisu i są MEGA!! Naprawdę przepyszne!! :-D Tylko ja zamiast czekolady dałam troszkę jagód mrożonych. A tamte wyrzuciłam... bo się z karmelizowały... urosło tak, ze aż wypadało z foremek... a po tym było gumowe i ciągnące się. Jeść się tego nie dało....:szok:

Ostatnia edycja:
reklama
ael dobre ze hej hihihihi

ja chyba ide spac albo popatrze troche w tv niemam juz sily na monitorek caly dzien wlaczony wiec dam mu odpoczac wiec trzymajcie sie kochane ;-) milej nocy do jutra ;-)

Hej, hej, hello Wszystkim z rańca :-)
Matko i córko, u mnie na wsi jakaś Peregrynacja Krzyża Świętego, cokolwiek to jest to jakaś szopka się na wsi odstawia. Jak szłam do tyry to czułam się jak na odpuście: flagi, flaguśki, chorągiewki, znicze, krzyżyki i hostie w oknach - cuuuuuda a niby ludzie pieniędzy nie mają.
Mój napis pod dolnym suwaczkiem napawa mnie optymizmem :-)
haahhaah:-D w nawiązaniu do naszych wczorajszych problemów z drugimi gorszymi połówkami ;-)
Dowcip:
-Panie doktorze, mój mąż strasznie mnie obraził.
-I dlatego musi mnie pani budzić w środku nocy?
-Tak, bo teraz trzeba go będzie pozszywać.

Ostatnia edycja:
Heloł.....niemrawo

Ja bym też pospała, ale je**ni robole nam na dachu tak hałasują chyba od dobrej godziny, że ni uja nie da się spać.
Jeszcze wczoraj myślałam, że pójdę sobie pod prysznic, fifa fara takie, a tu też uuuj....nie można wyregulować temperatury wody, jest albo gorąca albo zimna, a jak już ustawi się fajna tempa to się junkers wyłącza.....

Helloł dziewuszki :)

Nadrobiłam was przy śniadaniu, teraz chwila lenistwa z wami a potem za sprzątanie i zmywanie bo koleżanka wpada koło południa :) będziemy piec coś niecoś :) do babeczek od lovki muszę zakupić sobie te papierowe fifroczki ;)

No moje kochanie takie potulne wczoraj było poszło kąpiel zrobiło, nawet mi się myciem z mizianiem oberwało żebym pojego pocharatanego paluszka moczyć nie musiała ;) przeprowadziliśmy rozmowę z tłumaczeniem jak krowie na granicy, nawet "przepraszam" padło a o to to ciężko, twierdzi że się poprawi - zobaczymy ;)

Aaaaa i pierwsze pytanie jak wszedł i zobaczył mnie przy lapku to było czy duży wyrok wydałyście na niego ;) a niech się cholera boi a co ;)

Ostatnia edycja:
Dzień dobry :)
Atan - brzuszek jak najbardziej ciążowy :)
Ael - bidulo, nakręciłaś się na prysznic a tu dooopa. Ale spokojnie na pewno dziś z niego skorzystasz (mam nadzieję;p) ale z drugiej strony wedle starego powiedzenia: zimna woda zdrowia doda ;)

A ja konsumuje bułkę z serkiem i popijam "mleko z kawą" ;p

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry