M
mineralnakocica
Gość
Powiem ci że póki mieszkam u teściowej jakos nie mam ochoty kupowac małej łóżeczka itp rzeczy nie wiem dlaczego ale jakos nie mam ochoty ...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
hahah moja koleżanka ciężarówka płacze na reklamie pampersów, w której dziecko tańczyKobitki nie wiem dlaczego ale rozmawiam z Dagne wysłała mi link na allegro które łóżeczko kupuje i wyobraźvie sobie że sie rozpłakałam masakra jakas ... strasznie duzo płacze w ciąży sama nie wiem dlaczego...
a dlaczego czekasz z testem do jutra? już jesteś po terminie @ jak jesteś w ciąży to test wyjdzie na bank, a nas ciekawość nie zeżre - przynajmniej mnie ;-)Dziewczyny nie czekam z ginem do następnego tygodnia już sie zapisałm na piątek, idę tam gdzie moja mama i siostra, chociaż ten gin nie ma praktyki w szpitali , ale nie mogę dłużej czekać i szukać niewiadomo kogo , bo ten mój brzuch boli i boli, chce wiedzieć co mi jest, ale tes jeszcze jutro z rana zrobię w razie czego).
Mineralna 14 sierpnia pierwszy raz poczułaś ruchy????
Ja już mam smoczki ale były kupione dla męża żeby go poinformować, że będzie tatusiem a poza tym to kupiliśmy tylko jedne body i ostatnio na Allegro wylicytowałam śliczny sweterek z kapturkiem w rozmiarze 56![]()