reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Powiem ci że póki mieszkam u teściowej jakos nie mam ochoty kupowac małej łóżeczka itp rzeczy nie wiem dlaczego ale jakos nie mam ochoty ...

reklama
Kobitki nie wiem dlaczego ale rozmawiam z Dagne wysłała mi link na allegro które łóżeczko kupuje i wyobraźvie sobie że sie rozpłakałam masakra jakas ... strasznie duzo płacze w ciąży sama nie wiem dlaczego...
hahah moja koleżanka ciężarówka płacze na reklamie pampersów, w której dziecko tańczy

Mineralna 14 sierpnia pierwszy raz poczułaś ruchy????
Ja już mam smoczki ale były kupione dla męża żeby go poinformować, że będzie tatusiem a poza tym to kupiliśmy tylko jedne body i ostatnio na Allegro wylicytowałam śliczny sweterek z kapturkiem w rozmiarze 56 :-D

Ja zajęłam się teraz kupowaniem sobie garderoby ciążowej, opłatami za studia które właśnie zaczynam (rychło w czas..... ale teraz przy dziecko i na wolnym będzie mi łatwiej studiować.) No i remontujemy dom.

Rzeczy dla dziecka zostawiam na sam koniec. Nie wiem czemu boję się troszkę... może jak zacznie mały już mocno kopać, bardziej regularnie i codziennie to się zdecyduję...

Dziewczyny nie czekam z ginem do następnego tygodnia już sie zapisałm na piątek, idę tam gdzie moja mama i siostra, chociaż ten gin nie ma praktyki w szpitali , ale nie mogę dłużej czekać i szukać niewiadomo kogo , bo ten mój brzuch boli i boli, chce wiedzieć co mi jest, ale tes jeszcze jutro z rana zrobię w razie czego :)).
a dlaczego czekasz z testem do jutra? już jesteś po terminie @ jak jesteś w ciąży to test wyjdzie na bank, a nas ciekawość nie zeżre - przynajmniej mnie ;-)

Ja też z testem czekałam na ranek. Jest bardziej pewny że jeśli coś będzie to wyjdzie. Później znowu będzie zastanawianie się czy albo na pewno fasolki nie ma, Mi po terminie @ z porannego moczu wyszła bardzo blada kreska więc nie wiem czy wyszłaby po południu...

no własnie chce z rana bo ostatnio to juz byłam tak ciekawa ze po południu robiłam, chce tozrobić jak nalezy zeby sie nie zadręczas, ze moze cos nie tak poszło, ja bym juz chetnie zrobiła ale musze wytrzymac do rana, no i moj S. chce przy tym być wieć same rozumiecie :)albo bedziemy sie razem smucic albo razem cieszyc

no własnie je mmoj 2 gi posiłek, obiad z wczoraj :))

Mineralna 14 sierpnia pierwszy raz poczułaś ruchy????
Ja już mam smoczki ale były kupione dla męża żeby go poinformować, że będzie tatusiem a poza tym to kupiliśmy tylko jedne body i ostatnio na Allegro wylicytowałam śliczny sweterek z kapturkiem w rozmiarze 56 :-D

No teraz co byłam z moim w Wisle na długim weekendzie poczułam wieczorem w niedziele ruchy dziecka i to delikatne bardzo ... jak szłam ost do gin to mama mnie nastraszyła bo mówi że powinnłam juz cxzuc ruchy dziecka i wogóle jak szłam do gina to modliłam sie by dziecko zyło

reklama
Hej!
Ale się nie wyspałam, masakrycznie:-( Wypuszczałam wczoraj późnym wieczorem psiaka na ostatnie siku i kudłacz jeden zwiał. Szukalismy go chyba ze 3 godziny, w końcu M poszedł spać. Ja chodziłam do 2-ej od okna do okna, wypatrując futrzaka. Potem coś mnie natchnęło, żeby wyjść na podwórko. Słyszę jakieś ćwierkanie, jakby ptaka. Ale myślę sobie, że o tej godzinie to trochę dziwne. Podchodzę do płota sąsiada, a tam mój futrzak. Się wybrał na amory:wściekła/y: Ciekawa tylko jestem jak długo tam był. Wściekłam się, bo my go wołamy, szukamy, a on cały czas (chyba) u sąsiada był:wściekła/y:
Zafasolkuję heh ja tam się wzruszam na tej i podobnych reklamach bez ciąży;-)

Do góry