reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Kobitki nie wiem dlaczego ale rozmawiam z Dagne wysłała mi link na allegro które łóżeczko kupuje i wyobraźvie sobie że sie rozpłakałam masakra jakas ... strasznie duzo płacze w ciąży sama nie wiem dlaczego...

Mineralna znam płeć. Chłopczyk :-) Co prawda jeszcze może się to zmienić, ale ja mam takie przeczucie na chłopaka więc te Usg tylko mnie utwierdziło w przekonaniu ze będzie siusiak! :-D Ale ja i tak rzeczy będę kupowała neutralne i dla chłopca i dla dziewczynki.

A do lekarza idę dopiero we wrześniu...

A z tym płaczem mam tak samo... ryczę praktycznie co raz jak zobaczę bądź usłyszę dziecko. Bądź coś sobie wyobrażę (nawet pozytywnego!!)

Neciuszka ja wiem właśnie... mnie to przeraża... jak człowiek ma dobrze pracować i czuć się godnym pracownikiem jak traktują taką jednostę jak śmiecia?

Hahaha Mineralna ja też jestem dosyć płaczliwa w ciąży :p np. jak ktoś mnie zdenerwuje to najpierw nakrzyczę a potem idę gdzieś się wypłakać... :p:p:p a tak poza tym to mam pytanko, kiedy poczułaś pierwsze ruchy Twojego maleństwa????

Ostatnia edycja:
U mnie raczej sie płec dziecka nie zmieni ale wolała bym chłopczyka no ale co wazne że zdrowe...ale ja potrafie leżec normalnie i sie rozpłakac masakra

Magdalena: a ty znasz płeć?

Jeszcze nie, myślę, że dowiem się albo 23.08 bo mam rutynową wizytę u mojego gina a jeśli się nie dopatrzy to mam nadzieję, że na 3D się ujawni czyli 06.09. A zapytam Cie jeszcze raz bo do wcześniejszego postu dodałam później i może nie zauważyłaś. Kiedy poczułaś pierwsze ruchy swojej córuni???

14 sierpnia :)

Macie cos kupione dla maluszka juz?

Ja dzis jak mój wróci bede układała ciuszki małej w szafce :)

kupiłam taka wanienke:ale nie wiem czy wygodnie będzie sie mi w niej kapało mała
http://www.ceneo.pl/712421

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Dziewczyny nie czekam z ginem do następnego tygodnia już sie zapisałm na piątek, idę tam gdzie moja mama i siostra, chociaż ten gin nie ma praktyki w szpitali , ale nie mogę dłużej czekać i szukać niewiadomo kogo , bo ten mój brzuch boli i boli, chce wiedzieć co mi jest, ale tes jeszcze jutro z rana zrobię w razie czego :)).

reklama
Ja jeszcze nie... mam dwie zabawki ale nie były specjalnie kupowane, raczej odkładane na przyszłość :-) Ja zacznę kupować rzeczy dopiero koło 25 tygodnia.

Lamia kciuki trzymam mocno zaciśnięte żeby okazało się, ze to jednak fasolka!! :-D Coś w końcu musi ruszyć... my tu 2 trymestr zaczynamy a nowych fasolek brak... :szok:

Do góry