reklama

Starania po raz pierwszy :)

\
Fifka - i tak masz szczęście z tymi ruchami ;) ja dopiero w 19t3d poczułam małą :) a teraz to co przysiądę to po chwili trenuje strzały do bramki (czytaj- pęcherza) :D

No mój mały może teraz zamilknąć nawet na parę dni... wczoraj widocznie się jakoś fajnie ustawił dlatego tak wyraźnie poczułam. Jeju jak ja bym chciała zeby mi też tak trenował strzały!! :-D Ale cierpliwość...cierpliwość... cierpliwość....

Fifka- gratuluje pierwszych kopniaczkow:) oby tak dalej maly czalal:) Konradek:) hihi moj synek jak bedzie syn tez bedzie mial tak naimie:)

Nam z meżem imię Konrad jakoś od razu przypadło do gustu. Dziewczynka byłaby Kinga ale na razie ptaszek wskazuję na Konrada :-D

No już już, ależ wy niecierpliwe!!!!
A więc!!
Zobacz załącznik 382297 zdjęcie USG z 02.08
Zobacz załącznik 382298Zobacz załącznik 382299 brzuszek z 15tc -dzień po USG
Zobacz załącznik 382300Zobacz załącznik 382301 brzuszek z dziś - 17tc

pencil.png

Piękna malutka!! I brzuszek śliczny!! Tylko całować, taki zgrabny i delikatny! Widać ze dziewucha w środku!

A czy ktos mi powie co w sprawie nowych fasolek ? Hmmm dzisiaj widzialam tylko ze K&M zafasolkowala ... Ale przez moja dluzsza nieobecnosc mi sie juz pogmatwalo kto jest kto ;p I ile sie starala K&M ? aaaa i nie pamietam etraz nicku ale jedna ze staraczek co mowila ze sierpien ostatni dzwonek na starania a pozniej zaprzestaja bo umowa o prace sie konczy ? Kto mi przypomni kto o tym pisal ?

To Sun! (możesz nie kojarzyć Nicka bo go zmieniła jakiś czas temu.) Nie odzywa się już od dawna... :-( Mam nadzieję ze wróci z dobrymi wieściami!

reklama
she poszlo:) a moze to glupie ze niby taka sobie ksiazka a moze naprawde pomoc 95% palaczy zucilo palenie koles ma kilknascie klinik dla nalogowych palaczy i sam autor byl palaczem 33 lata:P i jest przetlumaczona na ok 20 jezykow

Mineralna sprawdź w Karcie ciąży gdzie masz łożysko. Jak na przedniej ściance to bardzo częsty przypadek ze później się ruchy czuję. Ja mam z tyłu i na dodatek mały strasznie ruchliwy. Gin mi mówiła że szybko ruchy poczuję.

Magdalena
to ja ci mówię ze dziewuszka będzie! Takie moje przeczucie jak patrze na twój zgrabny brzuszek! :-)

Fifka płeć mi jest szczerze obojętna. Ja znów mam przeczucie na chłopaka i tak się już nastawiłam ale równie mocno się ucieszę jeśli będzie córa!!
a to Twoje zdjęcie przy suwaczku jest po prostu piękne! Taki wyraźne!!!

hehe to podawaj meila i wysylam:) nie ma problemu ja sie meczylam chyba z 3 lata nawet kiedy wczesniej marudzilam ze chce miec dziecko i palenie do tego czasu musze rzucic to mnie nie motywowalo plastry gumy itp juz na koncu myslalam o tych dziwnych terapiach hipnotyzera itp ale kumpel byl i wyszedl i co pierwsze zrobil oczywiscie zapalil:P a po przeczytaniu ksiazki udalo mi sie jak nic juz w trakcie mnie odpychalo od nich i w koncu poczulam sie wolna:) moze ja troche reklamuje ale naprawde pomaga bardziej niz wszystko inne warunek to przeczytac ja do konca:)

Fifka, a z której strony poczułaś dzidziusia? tak mi się przypomniało, że moja teściowa się mnie pytała jeszcze przed usg i powiedziałam jej, że z lewej str od pępka, a ona na to: "to wróży córkę" :confused2: ciekawe czy to kolejny "pusty" przesąd.

Magdalena Dla mnie też płeć jest obojętna. Ja nawet nie pytałam... mały sam się pokazał, a gin nawet nie zapytała czy chcę wiedzieć. Po prostu mi powiedziała. A co do zdjęcia, to moja gin ma dobre oko, bo nawet poprzednie są bardzo wyraźne i dokładnie widać jak maleństwo wygląda :tak:

Dagne
tak.... hm... po lewej stronie :-D Mniej więcej w połowie drogi od pępka do spojenia łonowego. Czyli co? Konradowi siusiak odpadnie jednak? :szok:

Ostatnia edycja:
reklama
Fifka, oby nie :D tak tylko sobie przypomniałam o rozmowie z teściówką ;p a może inne ciężarówki powiedzą gdzie poczuły, wtedy zobaczymy jak się ma ten przesąd do rzeczywistości ;p

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry