Fifka
♥ Chłopcowa Mama ♥
\
Fifka - i tak masz szczęście z tymi ruchamija dopiero w 19t3d poczułam małą
a teraz to co przysiądę to po chwili trenuje strzały do bramki (czytaj- pęcherza)
![]()
No mój mały może teraz zamilknąć nawet na parę dni... wczoraj widocznie się jakoś fajnie ustawił dlatego tak wyraźnie poczułam. Jeju jak ja bym chciała zeby mi też tak trenował strzały!!
Ale cierpliwość...cierpliwość... cierpliwość....Fifka- gratuluje pierwszych kopniaczkowoby tak dalej maly czalal
Konradek
hihi moj synek jak bedzie syn tez bedzie mial tak naimie
![]()
Nam z meżem imię Konrad jakoś od razu przypadło do gustu. Dziewczynka byłaby Kinga ale na razie ptaszek wskazuję na Konrada

No już już, ależ wy niecierpliwe!!!!
A więc!!
Zobacz załącznik 382297 zdjęcie USG z 02.08
Zobacz załącznik 382298Zobacz załącznik 382299 brzuszek z 15tc -dzień po USG
Zobacz załącznik 382300Zobacz załącznik 382301 brzuszek z dziś - 17tc
![]()
Piękna malutka!! I brzuszek śliczny!! Tylko całować, taki zgrabny i delikatny! Widać ze dziewucha w środku!
A czy ktos mi powie co w sprawie nowych fasolek ? Hmmm dzisiaj widzialam tylko ze K&M zafasolkowala ... Ale przez moja dluzsza nieobecnosc mi sie juz pogmatwalo kto jest kto ;p I ile sie starala K&M ? aaaa i nie pamietam etraz nicku ale jedna ze staraczek co mowila ze sierpien ostatni dzwonek na starania a pozniej zaprzestaja bo umowa o prace sie konczy ? Kto mi przypomni kto o tym pisal ?
To Sun! (możesz nie kojarzyć Nicka bo go zmieniła jakiś czas temu.) Nie odzywa się już od dawna... :-( Mam nadzieję ze wróci z dobrymi wieściami!
ciekawe czy to kolejny "pusty" przesąd.