reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Bosh.. wylacza czlowiek kompa na godzine to potem drugie tyle nadrabia tak produkujecie jak szalone :))))

Dobry po małej przerwie, trochę mnie mały przestraszył bo aktywność jego spadła tak o 30 % i się martwiłam, ale dziś dobrze, do ginki zadzwoniłam, powiedziała, że wszystko w porządku, że zdarzy się że dziecko jest mniej ruchliwe i autentycznie po zakończonej rozmowie z ginką, mały jakby wyczuł, że się poskarżyłam, bo skopał mnie serią bardzo mocnych kopniaków w podbrzusze i pęcherz. Mądraliński a tatuś dumny mówi do mnie "widzisz, dostajesz kopniaki bo się martwisz. Ale mam mądrego syna!"

Jak ja dostawałam okres to pierwszy dzień umierałam :-P...ale kiedy to było XD

Kochana ja mam niedoczynność tarczycy, żyję dobrze się mam a mały zdrowo rośnie w brzuszku. Więc naprawdę minimalne odchyły w wynikach tarczycy nie są praktycznie żadną przeszkodą w zajściu w ciążę.
A jeśli faktycznie wyjdzie Ci mała nadczynność to bardzo dobrze, że mieszkasz nad morzem :-)

ha ha fajne teksty puszcza Twoj malz, bardzo przypomina mi mojego - mistrzunio cietej riposty i zartu sytuacyjnego:) czasem jak cos palnie to az sie zginam w pol ze smiechu i ciezko zlapac oddech, a potem czuje zakwasy na policzkach taki mi sie zartownis trafil:P

co do morza to faktycznie mam szczescie bo i w PL i w IE mieszkam nad woda i do plazy kilka minut :) bardzo sie ciesze ze tarczyca nie stanowi wiekszego problemu !! :)

ma_gdalena ale piekny brzusio !!!

Klari czy moglabys mnie dopisac do listy prosze? testuje 4 wrzesnia :)

Ael no makijarz sliczny, w ogole super ten niebieski kolorek !! podziwiam ze o tej porze chce ci sie malowac, jak ja sie nie pomaluje rano to potem nie ma sily bym sie mazala popoludniu no chyba ze na imprezke ide :P

Świetne oczy :) ale ja niestety w granatach źle wyglądam ;/ jak mnie malowała kosmetyczka na ślub, to mówiła, ze dla mnie tylko brązy, beże, fiolety jasne :)

oj makijarz w odcieniach rozu i fioletu to moj ukochany, ale w sumie mi taki najbardziej pasuje bo ja platynowa blondi i niebieskie oczy:)

Ael wczoraj był pierwszy kopniak. A wcześniej niby łaskotanie, ale tego to już pewna nie jestem.

Makijaż piękny!! Szkoda ze bliżej nie mieszkasz.... byłabyś moją osobistą kosmetyczką :-D

Ael ślicznie mieszasz odcienie... :D a co do tych tygodni to ja tak właśnie myślałam ale jak idę do ginekologa to on mi mówi zawsze o ten tydzien jakby wstecz

Bo ginekolodzy z reguły tak mówią, albo 17/18. W taki sposób moja ginka pisze w karcie. Ale tak dla nich lepiej, a rozumowanie dla nas, że 17+4 to 18 tydzień.

Ael no makijarz sliczny, w ogole super ten niebieski kolorek !! podziwiam ze o tej porze chce ci sie malowac, jak ja sie nie pomaluje rano to potem nie ma sily bym sie mazala popoludniu no chyba ze na imprezke ide :P
oj makijarz w odcieniach rozu i fioletu to moj ukochany, ale w sumie mi taki najbardziej pasuje bo ja platynowa blondi i niebieskie oczy:)

Kochana ja i tak niewiele w ciągu dnia robię, więc jak mam ochotę to się maziam. Dziś od rana chodził mi taki makijaż, więc potem go zrobiłam. Mnie niby też nie pasuje niebieski, ale jak widać trzeba go umiejętnie nałożyć :-)

Ael wczoraj był pierwszy kopniak. A wcześniej niby łaskotanie, ale tego to już pewna nie jestem.

Makijaż piękny!! Szkoda ze bliżej nie mieszkasz.... byłabyś moją osobistą kosmetyczką :-D

No jeśli wcześniej było łaskotanie, to też ruchy, więc czułaś wcześniej niż w 15 tygodniu :-P

wróciłam:-D
i odeszły masażystki... teraz patrzeć jak będzie się wszystko sypać:eek:
magda piękne brzusie:tak:
ael super makijaż, nauczysz mnie? :-D

a ja właśnie wciągam ryż z gulaszem i nieskromnie dodam, że super mi wyszło:cool2:

reklama
Ja jakiś czas temu zrobiłam sobie pomidorki z mozzarelą, zjadłam pól a resztę schowałam do lodóweczki :P\

Fifka mi zrobiła smaka na coś kwaśnego więc idę do piwnicy po moje ogóreczki kiszone :-D

Witaj kochanienka widze nowe zdjecia usg i brzuszka sa sliczne....powiec mi czy znasz juz płÔec dzidzi? ja mam usg 13 wrzesnia i mam nadzieje ze ta data 13 nie przeszkodzi w niczym i dzidzia łaskawie pokaze rodzico kim jest...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry