Aelreda
Fanka BB :)
Hm.... czyli ja ruchy poczułam w 15 tygodniu.... to już nie jest takie dziwne jak w 14
Ael JA CHCE!!!!
Jak czułaś wczoraj i wcześniej to jeszcze był 14 tydzień :-)
Prooszę
Zobacz załącznik 382342
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Hm.... czyli ja ruchy poczułam w 15 tygodniu.... to już nie jest takie dziwne jak w 14
Ael JA CHCE!!!!
Dobry po małej przerwie, trochę mnie mały przestraszył bo aktywność jego spadła tak o 30 % i się martwiłam, ale dziś dobrze, do ginki zadzwoniłam, powiedziała, że wszystko w porządku, że zdarzy się że dziecko jest mniej ruchliwe i autentycznie po zakończonej rozmowie z ginką, mały jakby wyczuł, że się poskarżyłam, bo skopał mnie serią bardzo mocnych kopniaków w podbrzusze i pęcherz. Mądraliński a tatuś dumny mówi do mnie "widzisz, dostajesz kopniaki bo się martwisz. Ale mam mądrego syna!"
Jak ja dostawałam okres to pierwszy dzień umierałam...ale kiedy to było XD
Kochana ja mam niedoczynność tarczycy, żyję dobrze się mam a mały zdrowo rośnie w brzuszku. Więc naprawdę minimalne odchyły w wynikach tarczycy nie są praktycznie żadną przeszkodą w zajściu w ciążę.
A jeśli faktycznie wyjdzie Ci mała nadczynność to bardzo dobrze, że mieszkasz nad morzem :-)
Świetne oczyale ja niestety w granatach źle wyglądam ;/ jak mnie malowała kosmetyczka na ślub, to mówiła, ze dla mnie tylko brązy, beże, fiolety jasne
![]()
Ael ślicznie mieszasz odcienie...a co do tych tygodni to ja tak właśnie myślałam ale jak idę do ginekologa to on mi mówi zawsze o ten tydzien jakby wstecz
Ael no makijarz sliczny, w ogole super ten niebieski kolorek !! podziwiam ze o tej porze chce ci sie malowac, jak ja sie nie pomaluje rano to potem nie ma sily bym sie mazala popoludniu no chyba ze na imprezke ide
oj makijarz w odcieniach rozu i fioletu to moj ukochany, ale w sumie mi taki najbardziej pasuje bo ja platynowa blondi i niebieskie oczy![]()
Ael wczoraj był pierwszy kopniak. A wcześniej niby łaskotanie, ale tego to już pewna nie jestem.
Makijaż piękny!! Szkoda ze bliżej nie mieszkasz.... byłabyś moją osobistą kosmetyczką![]()
Ja jakiś czas temu zrobiłam sobie pomidorki z mozzarelą, zjadłam pól a resztę schowałam do lodóweczki\
Fifka mi zrobiła smaka na coś kwaśnego więc idę do piwnicy po moje ogóreczki kiszone![]()