reklama

Starania po raz pierwszy :)

Przybyłam, zdjęcia Wam wstawię jutro, bo nie mam dziś sił. Wszystko w porządku, waży 520 gram i ma około 20 cm. Serduszko super bije, ma maleńką echocoś tam, ale to norma i nie ma się co przejmować :) I dostaliśme rabat, 150 zł i zapłaciliśmy tylko 150 :)
Potem było mniej różowo bo nam pustaki szalunkowe pękały i trzeba było ręcznie wsadzać beton. Dzielne chłopaki i mój dzielny :)

Ktoś mi streści co się działo?

reklama
Witaj kochanienka widze nowe zdjecia usg i brzuszka sa sliczne....powiec mi czy znasz juz płÔec dzidzi? ja mam usg 13 wrzesnia i mam nadzieje ze ta data 13 nie przeszkodzi w niczym i dzidzia łaskawie pokaze rodzico kim jest...

Fionka nie wiem jeszcze. Ja mam wizytę 23.08 i jeśli wtedy nie pokaże to 06.09 mam 3D i myślę, że tam maleństwo już nie będzie miało szans i pokaże nam co kryje między nóżkami :P

ma_gdalena to będzie dziewczynka :D Jak tak porównuje te dwa zdjęcia to chyba niewiele Ci urósł brzuszek nie ?

Ael a może umalujesz mnie na ślub co ??:D:D , a przykazania musiałam nauczyć się po kolei bo niby coś tam w głowie po komunii zostało ale jednak... :D Ksiądz i tak bardzo wyrozumiały bo nie muszę chodzić na żadne spotkania tylko nauczyć się i odpowiedzieć na 24 pytania :D

mijenka myślę że rozsądne było by żebyś zrezygnowała , jesteś zdolną kobitką i nie jeden salon Cie zatrudni na dużo lepszych warunkach. Wiadomo każdy chce płacić jak najmniej za pracowników no ale bez przesady :|

Ja też myślę nad zmianą pracy i chyba do ery pójdę ...

Któraś z Was pytała o przygotowania do ślubu ale po przeczytaniu wszystkich postów mi się pomieszało:D Przygotowania można powiedzieć pełną parą :) Jutro do kościoła zarezerwować termin i na "przesłuchanie" dwóch kapel :) Swoją drogą teściowa mnie zaskoczyła. Sama z siebie powiedziała że jakbyśmy potrzebowali pieniędzy to mamy się do nich zgłosić :D Jaka radość była że w związku z tym że jest w marcu post postanowiliśmy w lutym zrobić .

Olcia a no chyba nie wiele, ja to w ogóle różnic nie widzę :P dużo osób mi mówi, że będzie dziewczynka :P mam nadzieję, że już nie długo się przekonam :)

Chciałabym jeszcze z Wami posiedzieć ale tak mnie boli dzisiaj głowa, że już nie wytrzymuje. Miała gotować obiad dla męża jak wróci z pracy ale chyba jedyne co dzisiaj zrobię to ugotuje mu mrożone pyzy... :/ więc uciekam się opluskać i chyba położę się już do wyra!!! Dobranoc kobitki!

Ostatnia edycja:
Olciu o nie ma bata, potem będzie na mnie że makijaż był fee :-P Idź kochana do dyplomowanej makijażystki i ona Ci ładnie makijaż staranny wykona.

Karolina tulę, ale nie ma co się załamywać ;-)
Może @ się rozkręca, przyszła w końcu później niż zakładany termin, dlatego z początku ciemniejsza krew. Ta się wydostanie i pójdzie świeża, czerwona.

Hah, leżę sobie teraz bo mały wariuje, a już drugi raz dziś czkawka. I tak macam brzuch a nad pępkiem ostatnio wyczuwam małego, wypycha się z początku myślałam, że główką. Ale tak macam macam i czuje piąstkę uniesioną pod ręką. Biorę łapę mojego i mówię by wymacał, no coś twardego, może rączki i czuje, że znowu piąstka wysoko poleciała, pyta się poczułeś a ten na buzi mial takiego rogala, że mnie rozczulił i rozbawił. Taki autentyczny uśmiech :-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry