reklama

Starania po raz pierwszy :)

Witam dziewczyny :-) moja ciąża urojona trwa :-) ( tylko mleko z sutków mi nie płynie jeszcze:p) dziś prasowałam ciuchy małego i ryczałam jak małe dziecko :-) jeszcze tylko 2 dni z Małym i powoli będę się szykować do powrotu do PL :-( ale szczerze mówiąc mi się nie chce :-(

reklama
Nie no płakałam bo prasowalam dziecięce ciuszki :-D Wy tu ryczycie na reklamach Pampersów :-D a ja rycze prasując rzeczy małego;p On spał taki niewinny bezbronny a ja patrzyłam na Niego prasowałam i płakałam :-D

Tesknie za moim futrem to fakt, ale tak się do tego szkodnika Małego przyzwyczailam ,że żal mi go zostawiac :-p

Wiem że 9 miesięcy to jeszcze nie sporo ale nie myślałam ze zajście w ciąże to taki wyczyn...zawsze myślałam że nie mnie będą dotyczyć takie problemy...widze ze jest dużo kobiet które nie mogą zajść mimo że bardzo chcą...może teraz troszke odpuszcze zajmę się remontem i jak zapomnę to się uda :):) Pozdrawiam

Kochana zapytaj się kilku ciężarówek stąd, które odpuściły, potem okazywało się, że od razu zachodziły w zdrowe ciąże.
Nastawienie jest bardzo ważne i nawet po kilku miesiącach nie można być złym na siebie, że się nie udaje. Trzeba ominąć przeszkody i przeć do przodu mimo barier. Nic człowieka nie jest w stanie zatrzymać, a tym bardziej kobiet, które pragną być matkami. Jeśli faktycznie odczuwasz, że za bardzo angażujesz się psychicznie w starania, odpuść. Masz remont a to zajmuje piekielnie dużo czasu i uwagi :-)

Witam dziewczyny :-) moja ciąża urojona trwa :-) ( tylko mleko z sutków mi nie płynie jeszcze:p) dziś prasowałam ciuchy małego i ryczałam jak małe dziecko :-) jeszcze tylko 2 dni z Małym i powoli będę się szykować do powrotu do PL :-( ale szczerze mówiąc mi się nie chce :-(

A może M Cię jednak przed wyjazdem zapłodnił, coooo?????!!! Będę ciocią!?!?!?!?!? :-D

zostałam dzisiaj nazwana złodziejką:wściekła/y:

Ale kto jak co????!
Komu ryja obić by szukał po świecie ząbków?????

Aelka puknij Ty się w czarny łeb.. ta ciąża i dwa okresy :-) ja chłopa nie miałam zaraz dokładnie Ci powiem 36 dni, już się boję,że pajęczynami zarosłam ! a Ty mi o ciąży gadasz, wybacze Ci bo podobno kobiety tak mają w ciąży :-)

Fifcia ano może :-) coś tam się odzywa :-) ale jeszcze nie pora na Nas :-) teraz czekam na mojego synka 4 miesięcznego :-p

reklama
Ael ośmioletniemu gówniarzowi:wściekła/y:

Ale jak to? Jak to się stało? Na*******e jego rodzicom, że dziecka wychować nie potrafią!

Mam nadzieję że jeszcze troszeczkę i będę mogła ogłosić radosną nowinkę :):)

Więc naprawdę spokojności i cierpliwości Ci życzę. No i nie nakręcaj się bo to działa w odwrotną stronę. Masz nas tutaj :-) Ja przylazłam na początku roku jak się starałam, potem zafasolkowałam i zostałam...ale niedługo mnie dziewczyny wykopią XD

Aelka puknij Ty się w czarny łeb.. ta ciąża i dwa okresy :-) ja chłopa nie miałam zaraz dokładnie Ci powiem 36 dni, już się boję,że pajęczynami zarosłam ! a Ty mi o ciąży gadasz, wybacze Ci bo podobno kobiety tak mają w ciąży :-)

No ale co z tego, kobiety miały okres a w ciąży były :-D
A ja kceeeem być ciocią Twojego i M dzidziuuuusia!!!!!!! :-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry