Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Wy tu ryczycie na reklamach Pampersów
a ja rycze prasując rzeczy małego;p On spał taki niewinny bezbronny a ja patrzyłam na Niego prasowałam i płakałam 

Wiem że 9 miesięcy to jeszcze nie sporo ale nie myślałam ze zajście w ciąże to taki wyczyn...zawsze myślałam że nie mnie będą dotyczyć takie problemy...widze ze jest dużo kobiet które nie mogą zajść mimo że bardzo chcą...może teraz troszke odpuszcze zajmę się remontem i jak zapomnę to się udaPozdrawiam
Witam dziewczyny :-) moja ciąża urojona trwa :-) ( tylko mleko z sutków mi nie płynie jeszcze) dziś prasowałam ciuchy małego i ryczałam jak małe dziecko :-) jeszcze tylko 2 dni z Małym i powoli będę się szykować do powrotu do PL :-( ale szczerze mówiąc mi się nie chce :-(

zostałam dzisiaj nazwana złodziejką![]()

Ael ośmioletniemu gówniarzowi![]()
Mam nadzieję że jeszcze troszeczkę i będę mogła ogłosić radosną nowinkę![]()
Aelka puknij Ty się w czarny łeb.. ta ciąża i dwa okresy :-) ja chłopa nie miałam zaraz dokładnie Ci powiem 36 dni, już się boję,że pajęczynami zarosłam ! a Ty mi o ciąży gadasz, wybacze Ci bo podobno kobiety tak mają w ciąży :-)