reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
przychodzę sobie do salonu, zostawiam torbę i kurtkę na wieszaku obok, którego są szafki na szampony, odżywki itp...
no i zostawiam i lecę do kibelka, potem wychodzę a koleżanka prosi, żeby jej pomóc przelać tą odżywkę do mniejszej butelki... potem koleżanka poszła odłożyć to do szafki a tu zamknięte i gdzie jest klucz??

i nie wiem skąd ale patrzy na moją torbę a tam przy sprzączce od paska wisi klucz od szafki:szok:

a młody ni z tego ni z owego "ciocia ukradłaś, ciocia złodziejka, ciocia złodziejka"

i jeszcze drut mi wylazł ze stanika :wściekła/y:

Ostatnia edycja:
NA chwile człowiek opuści forum a tu tyle do nadrobienia :D

Może zmiana pracy nie jest dobra w momencie staranek ale potrzebuję zmiany !:D, wysłałam kilka CV zobaczymy co z tego będzie :P najbardziej bym chciała do dealera samochodowego :P ale gdzie mnie tam wezmą ... haha ,

REMONT to najgorsze zjawisko jakie może występować :[ , my się z mieszkaniem 25 m2 baraszkowaliśmy bez mała prawie rok. Wszystko było robione od podstaw. Także dziewczyny nie zazdroszczę :P Inna sprawa jak się mieszka w innym miejscu a nowe lokum remontuje, ale mieszkanie i remont to syzyfowa praca. Non stop sprzątanie...

Karolina najgorsze co teraz możesz zrobić to się załamać !! :) Głowa do góry , pomyśl ile przyjemności Cie czeka :P Później w ciąży może być różnie :P:) Niektóre to celibat na kilka miesięcy mają .

edit 23.25 - a jak teraz jestem to nikogo nie ma :(

Ostatnia edycja:
Jutro idę na badanie krwi ;) Lekarz mnie wysłał ;) Nie wiem po co :D Może, żeby sprawdzić czy wszystko OK :) Brzusio rośnie... Pragnę córeczki ;) Naszej małej Ani... a jeśli będzie chłopak to chyba Cezary ;)

No już już, ależ wy niecierpliwe!!!!
A więc!!
Zobacz załącznik 382297 zdjęcie USG z 02.08
Zobacz załącznik 382298Zobacz załącznik 382299 brzuszek z 15tc -dzień po USG
Zobacz załącznik 382300Zobacz załącznik 382301 brzuszek z dziś - 17tc

pencil.png
śliczny brzuszek ;-)

Jak czułaś wczoraj i wcześniej to jeszcze był 14 tydzień :-)

Prooszę
Zobacz załącznik 382342
śliczne oczeta ;-) lubie takie niebieskawe ;-) dobrze ze u kolezanki lepiej ;-)

oj biedna Madzia <głaszcze>
ja też chyba powinnam się obrazić za brak odzewu <foch>

to, żeby był odzew: zostałam dzisiaj nazwana złodziejką:wściekła/y:

ojoj biedactwo moze on sam ci ten kluczyk tam podlozyl ? bedzie dobrze :*

ooolcia ja jestem bo dopiero was nadrobilam o 22 dotarlam do domku zjadlam cos lekkeigo i sie umylo a potem czytac zaczelo.. duzo pisalyscie dzisiaj... ale mnie gierki bola i glowa....ahh

iwaasku no ladnie dzidzia nie chce byscie wiedzieli ;-)buziaki ;-)

widze ze poszly spac wiec milej nocy i płodzić sie :-) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
klari &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~:-)

Ostatnia edycja:
Was nie było to zagrałam z moim w tekkena 6 :D i biedactwo przegrywa ze mną hahahaha

Atanku to do podusi a nie sie przed kompem przemęczasz :):*

Dobranoc dziewczyny idę spać :):*

Ostatnia edycja:
Hej, hej, hello Wszystkim :-):-):-)
W celu wyjaśnienia mój Małż mówi do mnie Piesku, Pieseczku, Psinku i wszelkie tego odmiany.
Wczoraj zaczęłam mierzyć temperaturę i widział to rano mój Mąż. Po powrocie z pracy wziął ten termometr do ręki i z uśmiechem na twarzy "I co będzie malutki psiak?" dodam, że robił tego psiaka we wtorek ;-) ja mówię nie wiem, na co mój Małż "A co termometr nic nie wykazał" hahhhhahah myślałam, ze padne:-)
Mój organizm wariuje ponad tydzień do @ a mnie już cycki bolą

Mijenka nie przejmuj się... ja wiem ze każde oskarżenie boli, ale to tylko głupi dzieciak... pewnie nawet nie rozumie powagi sytuacji. Tule mocno ;*

Przepraszam ze wczoraj ta uciekłam, ale strasznie źle się czułam... a dzisiaj już dzień zaczęłam wymiotując... zaraz mam się z koleżanką spotkać a po południu mam gości... ja nie wiem jak wytrzymam...

A mój bąbel nie odzywał się wczoraj za to dzisiaj po wymiotowaniu dostałam serię kopniaków! (znowu po lewej stronie) uczucie jakby ktoś mnie armatką bąbelków w jeden punkt stukał :-D

Ostatnia edycja:
reklama
Hello :)
silmiriel Dziękuję za FB :)
zafasolkuję heh oni tak mają, czasami myślę że są inteligentni inaczej ;)

Wczoraj się wypuściłam z domu i jak wróciłam już nie miałam siły do was zaglądać, natworzyły że czytałam i czytałam :P Poganiałam za szkrabikiem 1,5 rocznym, poplotkowałam :) szkoda że za tydzień wracają do Anglii. Kurcze jak nie urok to... ;) nie dość, że @ dokucza to dziś jakiś krwawy katarek mam :/ ale @ odpuszcza powoli, a małża to bym tak wzięła, że .... ale dziś nic z tego moje biedactwo poszło na rano wróci koło południa i na 18 idzie na noc do pracy. Wczoraj dowiedziałam się jednej rzeczy, może dlatego teściowa tak każe mi dbać o siebie. Mój małż chyba nie wie nawet o tym, że miałby siostrzyczkę tylko teściowa poroniła.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry