reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
zafasolkuje ja powinnam @ dostac 1 wrzesnia;) I tego dnia mam egzamin ;/ wiec jak tak @ przyjdzie to sie wykoncze na egzaminie ;/ ehhh tak to jest jak czlowiek sobie przedluzy sesje i zostawia cos na wrzesein ;p Ale od poczatku sierpnia zakowam ;p

zafasolkuje ja powinnam @ dostac 1 wrzesnia;) I tego dnia mam egzamin ;/ wiec jak tak @ przyjdzie to sie wykoncze na egzaminie ;/ ehhh tak to jest jak czlowiek sobie przedluzy sesje i zostawia cos na wrzesein ;p Ale od poczatku sierpnia zakowam ;p
Ja mam termin @ 28 sierpnia. Ale ten cykl był u nas był stosunkowo mało aktywny więc, nie liczę na cud :-) Co za egzamin zdajesz?
Mierze temperaturę i drugi dzień z rzędu 36,6 i nie wiem czy to normalne

dziękuję, ale co myślicie o moim bolącym brzusiu czy tez tak miałyście??
Bo od dnia kiedy miałm mieć okres czyli od 13 pobolewa mnie cop jakiś czas, i w nocy i w dzień, a i miałm też sluz przeźroczysty, i lekko bolą mnie pierśi po bokach.

Te bóle są całkiem normalne, w końcu termin na @ minęłaś. Takie bóle też mogą się zdarzyć jeszcze w 3ech następnych miesiącach i to będzie normalne.
Nie ma co się martwić. Objawy na @ i fasolę są prawie identyczne temu mylące, ale nie myli się test i ważne, że mamy od dawna wyczekiwaną fasolkę na forum :-)

no nadrobiłam zaległości,
magda: brzusio super, ładniutki :))
ael: makijaż ładnie wygląda i ten granat tez ciekawy, ja mam takie piwne oczy - coś jak warka strong:)) i mi pasuje, brąz, zieleń, fiolet,czarny., o może zrobisz takie smoki eys bo mi sie to strasznie podoba, ale mi jakos nie wychodzi, no i mam małe oczęta więc nie wiem czy mi pasuje

Jeszcze raz dzięki dziewczyny, no i cały czas przeyłam płodną energię :))także łapcie moze sie przyda:))

Jednak chyba ten tes na owu pomógł bo własnie w lipcu go uzywałm,
Tak liczę ze u mnie byłby około 3 tydzień :))

Witam
Lamiav GRATULUJĘ.!!!!!!!!!

A ja też zrobiłam dziś test i.. tak jak myślałam negatywny.
No jak mnie dziś weterynarz wkurzył. Wczoraj dzwoniłam i się umówiłam na dziś z nim, że rano zadzwonimy i się umówimy na godzinę a jak dziś Ł zadzwonił to on mówi, że na urlopie jest do środy...:wściekła/y:

lamiav HURAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!! gratulajce !!!!!!!!!!!!!!!!!!
dziewczyny dzis swietujemy na forum :) wkoncu "zla passa" przelamana, teraz posypia sie fasoleczki :)))))))))))
ja tez chce :D!!!

Ostatnia edycja:
reklama
No u mnie się jak nie dziś pojawi @ to pewnie w niedzielę bo znowu się chyba przedłuży do 29 dnia cyklu.
Dobra ja uciekam dalej spać bo po 3 poszliśmy i śpiąca jestem ;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry