reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Ael sliczny makijaz :D Ja mam duze oczyska ale nie umiem za wiele zdzialac w kwesti makijazu :( A 27 ide na wesele i chyba zrobie na oczach to co zwykle ;p hehehe

Proszę daje linki do filmików dziewczyny, która na YT zrobiła rewolucję i sensację jeśli chodzi o makijaż i nie tylko. A makijaże jakie sama robi na tutorialach są proste, więc
daje Ci parę linków:
- Bronze beauty Bronze Beauty - YouTube
- Angelina Jolie Tourist makeup Angelina Jolie Tourist Makeup - YouTube
- Romantic Blush Romantic Blush - YouTube (ten makijaż polecam Ci na wesele, delikatny, za dużo do roboty nie ma, a ładnie i świeżo wygląda ;-)
)
ael: makijaż ładnie wygląda i ten granat tez ciekawy, ja mam takie piwne oczy - coś jak warka strong:)) i mi pasuje, brąz, zieleń, fiolet,czarny., o może zrobisz takie smoki eys bo mi sie to strasznie podoba, ale mi jakos nie wychodzi, no i mam małe oczęta więc nie wiem czy mi pasuje

Jak Ty kochana masz małe oczka, to raczej nie wskazany jest smokey eyes, chyba, że kredką ale białą lub jasno beżową wymalujesz wewnętrzną stronę powiek dolnych.
Też Ci przesyłam tutorial do smokey eyes tej dziewczyny z YT Seductive Smokey Eyes Tutorial - YouTube

Moje dni płodne za tydzień :) także fluidki mile widziane :)

Ja przesyłam ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

no ja oczywiscei tez przesyłam ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Ael: dzieki pooglądam sobie te filmiki, chociaz rano to ja mam mało czasu na makijaż wiec, sprawna ręką prawie zawsze maluje sie tak samo, chyba ze jak ostatnio jak mam nowe cienie to pare dni testuje wszystkie kolory,a potem trace zapał i juz dalej lece wkoło to samo :))

Neciuszka: a co biznes otwieracie z ta drukarką? bo moze nie doczytałam

reklama
Po pierwsze:
LAMIA- GRATULACJE !!! dbaj teraz siebie kochana :)
A z ta kawą, to ograniczyłabym się do 1 dziennie :) przynajmniej mi tak lekarz zalecił (jeśli piłaś dwie, to nie powinno się od razu odstawiać, bo gorzej to zniesiesz, po prostu ogranicz do 1 z mlekiem) :) i nie "schizuj", jedz wszystko na co masz ochotę oprócz rzeczy niepasteryzowanych, serów pleśniowych, surowego jaja i surowego mięsa i oczywiście wystrzegaj się alkoholu i papierosów :D no i myj owoce, warzywa i zawsze po obrobieniu mięsa porządnie umyj ręce (ja zrezygnowałam z drewnianej deski).

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry