reklama

Starania po raz pierwszy :)

She, masaż brzucha powoduje skurcze i może doprowadzić do poronienia. Jak coś, to się rękę przykłada i delikatnie, ale to bardzo delikatnie smaruje mazidłami na rozstępy. Nam lekarz mówi na każdej wizycie i wczoraj inny też nas przestrzegał.

reklama
Aaaaa to nie wiedzialam :D Dobra rada na przyszlosc :) A dagne juz 5 miesiac !! A pamietam jak dopiero test wyszedl pozytywny :) Jejq ale ten czas leci ! Jak znosisz ciaze ?

zafasolkuje ja ci z temp nie pomoge bo niestety ja sie w to nie bawie :) wiem ze dziewczyny tu prowadza wykresy na jakis portalach skarby mamy jak sie nie myle :) mozesz tam popatrzyc :))

a ja nie wiedziałm ze nie mozna masowac ,a ja wczoraj cały wieczor sie masowałm, bo jeszcze mnie strasznie spuszyło, tak ze myslala mze wybuchnę ,a moj kochany , mówił, ze puszczam bączki jak ciężarna :)) i strasznie się z tego śmialiśmy :))

zafasolkuje: ja kochan nic nie wie mo tem. bo nie robiłam

Lamia GRATULACJE !!!! Aż sie uśmiechnęłam :D

I żeby jak najwięcej fasolek było w tym sierpniu :)

Mi się dzisiaj o dziwo ciocia skończyła. Teraz tylko czekać na owu :)

zafasolkuję Mi się wydaje, ze moze tak się zdarzyć...ale lekarzem nie jestem :-)

lamia GRATULACJE!!!!:-D

i się pytam, gdzie dla mnie świeże fluidki?? :-D
fifka dzieciak nie rozumie powagi sytuacji ale powiedział to przy wszystkich łącznie z szefową:wściekła/y:
zafasolkuję możesz mieć 2 identyczne temperatury:tak:

w ogóle to dzień dobry wszystkim:-D

Hej!
Ale super wiadomość, Lamiav gratulacje!
Przy okazji podebrałam troszkę fluidków, oby zaskutkowały i u mnie:tak::-)

Ja się jakoś wyspac ostatnio nie mogę:wściekła/y: Śpię i śpię, budzę się i ciągle chce mi się spać. Cały dzień:szok:

reklama
Mijenka i danoe: dla was tez ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

mam nadzieje ze te energia płodności zafasolkuje :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry