reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
no ja oczywiscei tez przesyłam ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Ael: dzieki pooglądam sobie te filmiki, chociaz rano to ja mam mało czasu na makijaż wiec, sprawna ręką prawie zawsze maluje sie tak samo, chyba ze jak ostatnio jak mam nowe cienie to pare dni testuje wszystkie kolory,a potem trace zapał i juz dalej lece wkoło to samo :))

Neciuszka: a co biznes otwieracie z ta drukarką? bo moze nie doczytałam

Biznes już jest tylko szwagra, ale w sumie teraz ja mam czas to wszystkim zarządzam, oferujemy nadruki na ubraniach, teraz również zdjęcia, również na kubkach itp, wizytówki, ulotki itp. właśnie szukam odpowiedniej formy zatrudnienia mnie żeby ponosić jak najmniejsze koszty a mieć później macierzyński bo widoków na normalną pracę brak narazie.

Lamia GRATULUJĘ :) Jaka cudna wiadomość od rana :) Bóle, jak dziewczyny piszą są normalne, przejdą :)

Zobacz załącznik 382505

Obiecane, najpierw buzia, potem nochal po tatusiu ;)

no i masa świeżych fluidków :) ~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

dagne c:dzieki :)), co do deski to mam szklaną, bo te drewniane lubią łapać zapachy, palić nie palę, a co do alkoholu to właśnie jak na złość, w poprzednich cyklach wystrzegałm sie wszystkiego co nie zdrowę, a w tym po tym jak pierwszy test wyszedł negat, to wypiłam 2 piwa, i drina- z rozpaczy, i jeszcze ktiregos wieczorka piwko strzeliła, i raz brałam na sen tabletkę, i piłam tigery - masakra wszystko co nie dozwolone robiłam ,

neciuszka: to trzymam kciuki zeby biznes szedł jak burza :))

a przypomniało mi sie ze pisałyscie cos o ksiązka na rzucanie palenia, moj S. palił przez 15 lat paczkę dziennie, jak sie poznaliśmy to ja tez troche popalałam, ale mnie to znudziło, a jego nie bo nałóg.
Ale u mnie w mieście pojawiło sie cos tagoego ze sie szło do takiej przychodzni kładło ręce na jakiejs blaszce, cos na głowe zakładali i baba psychologicznie prowadziła rozmowę, i tak palenie rzucił moj kochany i moj tato , co prawda moj S. po roku nie palenia chvciał sprawdzic czy mu papierosy smakują i spróbował, zaczą od nowa palić mniej wiecej na rok , ale akurat mielismy dostac mieszkanie i ja sie strasznie wk... za te fajki powiedziałm ze w domu palenia nie bedzie, i jakos zapar sie w sobie i 2gi raz rzucił juz sam,

Sil: ale widać już buzię dzidziusia ,słodziutka - sliczne

Lamia GRATULUJĘ :) Jaka cudna wiadomość od rana :) Bóle, jak dziewczyny piszą są normalne, przejdą :)

Zobacz załącznik 382505

Obiecane, najpierw buzia, potem nochal po tatusiu ;)

no i masa świeżych fluidków :) ~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Śliczności :) niech rośnie sobie zdrowo :)

Cokolwiek jest, kocham strasznie mocno :) I będzie co będzie. Na razie termin mi się przesunął na 19 grudnia, ale co będzie, też się okaże :) jeszcze się okaże, że do nowego roku przetrzymam :P

ael podoba mi sie ten makijaz ala angelina z filmu turysta ;p moze sprobuje :D

sil sliczne malenstwo :)

A gdzie fluidki dla mnie ? :D Ja chce II krechy i prosze mi tu fluidki wysylac :D Te mega pozytywne :D Po takim wydarzeniu rannym :D:D huihi

magd.a a dlaczego brzuszka ma nie masowac ? hmmm ;>

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry