reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
she: juz sie poprawiam :)) bo skandalistką nie jestem :)) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
tak jak wczesniej pisałm, my nigdy nie stosowaliśmy antykoncepcji, zadnej prze 7 lat brykaliśmy ilechcielismy, a ja nawet nie wiedziałm kiedy mam płodne kiedy nie,nawet mylsałm ze cos jest nie tak ,bo tyle ludzi wpadki zalicza a my nic, ale takie ostre pracę to od czerwca a w lipcu tes na owulację i sie własnie udało

A przez te 7 lat to rozumiem ze nie bylo zadnych przerywanych itp ? Ja nie chce sie bawic w te testy owulacyjne bo wiem z emoge sie jeszcz ebardziej stresowac :( Wkoncu po mmoim suwckzu juz widac ile starania trwaja ;) A teraz chodze do lekarza czesciej bo zaczynamy pokolei wsyztsko sprawdzac :) Czy dziala jak nalezy :) I moja owulacja jest i pecherzyk peka wic cos jest tak jak powinno ;p

nie, no jesli mozna tak powiedziec, to jedyna antykoncepcja to przerywany, :)) ale tak jak pisze dziwiłam sie ze nic nam nie wyszkoczyło.
Ja juz w tym miesiacu nie chciałm robi testu na owu bo mnie tez stresował, do tych testow to trzeba jakos na luzie podchodzic a ja byłam spięta, no i tez chciał zacząć od tego miesiaca badania, i chodzenia po lekarzach bo juz sie martwiłam.

a widzisz jak sie wsyztsko pieknie ulozylo :D teraz wazne zebys o siebie dbala :)
Ja mam nadzieje z emoze ten miesiac bedzie dla mnnie szczesliwy :D Wkoncu 31 mam urodzinki :D i moglaby @ nie przyjsc :D Dostalabym piekny urodzinowy prezent :D

reklama
She ja mam kilka dni przed Tobą :-) ale ja na urodziny już mam prezent ;-) prawdopodobnie powrót do PL :-) i już moje włochate dziecko na mnie czeka nowe :-) a starszy "synuś" z wakacji wróci :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry