reklama

Starania po raz pierwszy :)

A ja także Wam prześlę fluidki, bo się radośnie zrobiło na wątku :)
moje prosto z brzuszka :D
brzuszek.jpg
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :)

reklama
Mineralna, ja to bym mogła już jakąś sesje zrobić, bo pomału robi się ze mnie słoniczka hehe :) własnie zastanawiam się nad tak ową, ale chyba po prostu cyknie mi parę zdjęć mężuś :) po finanse nie pozwalają na fotografa :)
Lamia, ty także takiego doczekasz :) zobaczysz, ani się obejrzysz a przybędzie Ci tu i ówdzie :) a zdjęcie, a zrobiłam jak leżałam na łóżku i przeglądałam moje dotychczasowe zdobycze ciuszkowe :)

my kupiliśmy sobie za kasę ze ślubu aparat lustrzankę zfajnym obiektywem , także moim fotografem bedzie mój s. :)) i już sie pali do robienia zdjęć:)), zreszta męczył mnie juz od dawna zeby porobic mi nagie sesje, ale zawsze mu mowie ze jak bede ważyła 55 kg to sie zgodzę :))

dagne: dużo masz już ciuszków ???i jakie

Cześć Dziewczyny! :-)

Coś tam leci ze mnie, mało ale jest, i jakby troszkę bardziej czerwone, a może mi się zdaje. Nie wiem. Zawsze miałam obfite miesiączki(szczególnie drugiego dnia), a tu ledwo ledwo co. Nawet kochałam się rano z narzeczonym(myślałam, ze coś się ruszy, żeby więcej poleciało. Ale nie leci więcej). Ech, nie wiem czy kupować test i robić? Nie chce na marne kasy wyrzucać. Załamka totalna :-(
Za to cera mi wyładniała :-)

Lamia, nie mam dużo :) czekam na zastrzyk gotówki, no i na paczkę od siostry z UK - wtedy będę wiedziała co kupować :) na razie mam 10 bodziaków, w tym 3 z długim rękawkiem, 3 pieluchy tetrowe, jedne paputki, 2 czapeczki bawełniane, termometr kapielowy, 1 butelkę TT, kombinezonik zimowy (który do mnie "idzie", więc go jeszcze nie dotykałam;p) no i nosidełko-fotelik-bujaczek :)

Mineralna, ja to bym mogła już jakąś sesje zrobić, bo pomału robi się ze mnie słoniczka hehe :) własnie zastanawiam się nad tak ową, ale chyba po prostu cyknie mi parę zdjęć mężuś :) po finanse nie pozwalają na fotografa :)
Lamia, ty także takiego doczekasz :) zobaczysz, ani się obejrzysz a przybędzie Ci tu i ówdzie :) a zdjęcie, a zrobiłam jak leżałam na łóżku i przeglądałam moje dotychczasowe zdobycze ciuszkowe :)
Mnie to nie bedzie akurat kosztować poniewaz mój sie pasjonuje fotografia jest w klubie fotograficnzym ma dostęp do studia więc nie mamy problemu.
lamiav: Gratuluję ci z całego serca :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry