reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
ael: fajniutka, ale masz juz łóżeczko bo ja znalałam takie z całym kompletem 16 części , oczywiscie zielone:) ale nie weim czy to opłacalne czy nie, trzeba po sklepach pochodzic i oglądac
ARUŚ 16el.ŁÓŻECZKO SZUFLADA 3 KOLORY GRYKA POŚCIEL (1753000622) - Aukcje internetowe Allegro

mineral: współczuje mieszkania z tesciową , ja bym z moja zwariował, ogólnie fajna kobieta ale tak pedantka, i do tego lubi forsowaćswoje zdanie. ja dostalismy mieszkanie to do wpłaty nam rodzice dokładali i tesciowa juz planowała jak umeblowac i co kupic, byłam wsciekła ale moj S. ja ochrzanił i przestała sie na jakis czas wtracac:)) . Tesciowe dobre na odległosc,

Ostatnia edycja:
Ja kobietki szukam na all jakis takich pieknych dzieciecych albumów chce to dac to potem córeczce zdjecie z usg itp pamiątki :)

mam nadzieje że do czasu aż córcia wyrośnie z kosza mojżesz abędę się mogła wyprowadzić do własnego mieszkania i dobrać łóżeczko nie chce dalej u teściowej mieszkać.. nie sprawia mi tutaj nic przyjemności

reklama
Lamia ja osobno komplety będę kupować osobno łóżeczko, bardziej mi się opłaca. Bo nie wiem czy też łóżeczka nie dostanę.

Karolina lepiej u Ciebie by był test z rana, z pierwszego moczu, na wszelki niedźwiadek.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry