reklama

Starania po raz pierwszy :)

Ael świetny makijaż i kobieto jakie Ty masz śliczne rzęsy!:-)

A ja dzisiaj jakaś ciągle zdechła jestem. Jeszcze byłam dzisiaj z M na zakupach, kupiliśmy kafelki na podłogę do kuchni i farby. Wreszcie remont zmierza ku końcowi :-)( od dłuższego już czasu robimy od podstaw kuchnię). Nie cierpię remontów:wściekła/y:

reklama
Ael świetny makijaż i kobieto jakie Ty masz śliczne rzęsy!:-)

A ja dzisiaj jakaś ciągle zdechła jestem. Jeszcze byłam dzisiaj z M na zakupach, kupiliśmy kafelki na podłogę do kuchni i farby. Wreszcie remont zmierza ku końcowi :-)( od dłuższego już czasu robimy od podstaw kuchnię). Nie cierpię remontów:wściekła/y:

Dziękuję, ale rzęs nie oddam :-P

No widzisz jak ja Cię dobrze rozumiem, myśmy dopiero co skończyli remont łazienki, teraz czekają nas 3 pokoje, jeden do odświeżenia, jeden do remontu, jeden do pomalowania i wszystkie do urządzenia.

Przybyłam, zdjęcia Wam wstawię jutro, bo nie mam dziś sił. Wszystko w porządku, waży 520 gram i ma około 20 cm. Serduszko super bije, ma maleńką echocoś tam, ale to norma i nie ma się co przejmować :) I dostaliśme rabat, 150 zł i zapłaciliśmy tylko 150 :)
Potem było mniej różowo bo nam pustaki szalunkowe pękały i trzeba było ręcznie wsadzać beton. Dzielne chłopaki i mój dzielny :)

Ktoś mi streści co się działo?

Kochana przepraszam... gdzieś mi umkną twój post! Super że z maluszkiem wszytsko w porządku! To najważniejsze! :*

A co się działo... ja wczoraj poczułam pierwszego wyraźnego kopniaka (tego już nie pomylę z niczym innym :-D) Magdalena wstawiała fotki brzuszka. Fasolek brak... Karolina @ dostała... no i chyba tylę...

reklama
Wiem że 9 miesięcy to jeszcze nie sporo ale nie myślałam ze zajście w ciąże to taki wyczyn...zawsze myślałam że nie mnie będą dotyczyć takie problemy...widze ze jest dużo kobiet które nie mogą zajść mimo że bardzo chcą...może teraz troszke odpuszcze zajmę się remontem i jak zapomnę to się uda :):) Pozdrawiam

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry