reklama

Starania po raz pierwszy :)

Ja się melduję, późno bo późno, ale jestem :-) Cała i zdrowa i... już ostatni dzień płodnych dzisiaj prawie za mną... Jeszcze tylko swojego zaciągnę pod kołderkę... ;-) hihi...

A później czekanie... ;-)

I oczywiście &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& dla wszystkich Dziewczynek :tak: :-)

reklama
kurde to samo mialam powiedziec heheh:-D, wymerdaj wszystko w misce i salatka jak znalazl hihihi. A z monologami to pogadaj z oczekujaca, ta tez potrafi na strone wymalowac posta:tak:
Ja dzieki za salatke wsuwam wielki kawal czekoladowego sernika, mniam, po bzykanku zawsze spada mi poziom cukru hihihi

Amalfi ty po bzykanku i nic tylko merdanie ci w głowie - ten twoj niezle musial ogonkiem wymerdac hehehhehehheh

Zoszka - no sałatka - na winie- co sie nawinie pod reke to do miski - jest najlepsza tez tak uważam.

Mi smakuje, brokuły, por, ser zółty, szynka, makaron, majonez - jest pyszna - chyba jutro zrobie;P

witam Was :-) dziś dzień BEZ mdłości :-):tak: pierwszy od dawna.... super uczucie :-) niesamowite :-) tak bym chciała, żeby tak już zostało :-)

Big ja jestem trochę pokrzywiona, dlatego trochę się niepokoję jak to będzie....

Miłego dnia Wam życzę dziewczynki :-) czas zjeść coś dobrego ;-)

No wlasnie ja tez troszke sie martwie, tym bardziej ze ortopeda powiedzial ze ciaza lezaca i porod cesarskie ciecie.
No i opieka ginka specjalizujacego sie w problemach z kregoslupem. Ale poki co nie martwie sie na zapas.

lepiej sie nie martwcie na zapas. Ja bym proponowala silownie i wzmocnienie miesni plecow i brzucha przed ciaza wtedy skrzywienie nie grozne bedzie.
ela i tak trzymac, zeby to juz tak zostalo. Powodem dla ktorego nie pije alkoholu jest wlasnie drugi dzien po, mdlosci!!! Wiec wiem co czujesz.......

reklama
dajesz proporcje oczekujaca na zaplecze, wyprobuje, lubie brokuly, zdrowe, pora tez lubie. A makaron jaki??? Ile??

Amalfi, ja zawsze na oko robie, jeden wiekszy brokoł(ugotowac na miekko), dwa pory-bo tylko białe kroje-, ser zółty kroje w kostki i szynke tez w kostki, maraon jaki lubisz, ja zawsze swiderki, albo kolanka, i jajka(zapomniałam napisac wczesniej gotowane0 tak z trzy, do tego majonez do złoczenia, sóło i pieprz do smaku i gwarantuje ze bedzie pyszna

BigChuld, tak jak amalfi mówi tylko cwiczyc miesnie kregosłupa i brzusia teraz to potem bedzei trzymalo lepiej ;D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry