Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
nie liczę na fasolkę w tym cyklu więc się nie stawiam. Stwierdzam, ze było by to normalne gdybym nie brała luteiny, ale to i tak boli mnie maks 2 dni przed @, a nie 5. Jest du że prawdopodobieństwo, ze zapomnę o brzuchu bo mnie zaraz nogi zaczną boleć od latania do kibelkazafasolkujęodrazu powiem Ci, że ja często dużo wcześniej odczuwam bóle podbrzusza... nie wiem oczywiście, czy u Ciebie to jest coś nowego... ale oby to jednak była fasolka :-)
nie liczę na fasolkę w tym cyklu więc się nie stawiam. Stwierdzam, ze było by to normalne gdybym nie brała luteiny, ale to i tak boli mnie maks 2 dni przed @, a nie 5. Jest du że prawdopodobieństwo, ze zapomnę o brzuchu bo mnie zaraz nogi zaczną boleć od latania do kibelka
Ja ci powiem tak, ja 8 czerwca odstawiłam tabsy anty i planowaliśmy zacząć próby od października, ale w lipcu i sierpniu sięnie zabezpieczaliśmy. W lipcu nakręciłam się jak głupia,ze moze już może czasem i się bardzo rozczarowałam, więc teraz podchodzę do tego z dystansem. W czerwcu zrobiłam badania. Sprawdzam sobie owulacje,zaczęłam badać szyjkę i temperaturę i tak na 100% zaczynamy działać od września. Choć tak jak pisałam w sumie już 2 cykle za nami kiedy jakieś tam działania delikatne podjeliśmy.A jak długo się staracie o fasolkę????
dlaczego zaprzestajecie starań? To dopiero 4 miesiące?jesli się nie udało to zaprzestajemy starań..
Głupio to zabrzmi, ale czasami czytam forum osób starających się o adopcje ... tak jakoś...