reklama

Starania po raz pierwszy :)

AeI- superasna ta szafa duza i masz spokuj z innymi malenstwami zagracajacymi mieszkanko:) zazdroszcze bo ja coprawda mam garderobe ale i tak wciaz malo miejsca hehe na wszystko :P teraz zamierzam sobie po powrocie z polski podjechac do ikei po takie smieszne szmaciane polki :P i wywalic szafke ktora mi tam zasmieca polowe miejsca

ehh te @ ja normalnie chyba ze szczescia bym poleciala do nieba jak by sie okazalo ze teraz zaszlam i wszystko bedzie dobrze obawiam sie kolejnej takiej sytuacji gdzie strace fasolke.
nasze ciezaroweczki mam do was pytanie czy was w dniu mesiaczki ciagnal jajnik?? tak jak by wam sie w srodku rosciagalo wszystko?? bo mnie nie boli brzuch tak jak zawsze tylko ciagnie mnie jajnik jakos tak dziwnie poprzednim razem kiedy sie udalo nie mialam tak

Ja tak miałam, a że zrobiłam test w pierwszy dzień spodziewanej miesiączki i już wiedziałam, że niby jestem w ciąży to byłam cała wystraszona czy czasem teraz nie poronię... :/:/

reklama
a ja sie zastanawiam bo kurcze ta sobota z tym prawie zaslabnieciem i wymiotami dzisiaj podobnie slabo mi sie zrobilo i mdlilo mnie dzieki bogu mialam wode do picie i popijalam szybko bo jak bym puscila pawia w tvarbananie (po polsku tramwaj hihi) na kobietke z na przeciwka:/ ulalala no i zawsze rano sie budzilam i tak jak otwieralam oczy mialam @ no chyba ze przez lot samolotem sie przesunela ale zawsze dostalam wczesniej nie pozniej poczekam do jutra i zobacze jeszcze pol dnia przedemna:P

Lamia i Magdalena trzymam kciuki za ginka :)

Lamia, ale nie szalej już z zakupami. Nie chodzi o przesądy, ale poczekaj jeszcze.

Mineralna... Nie wiem, co Ci powiedzieć. Z jednej strony jestem oburzona, bo masz pod sercem zdrowe dziecko, a przecież też sporo przeszłaś. A z drugiej rozumiem. Bo ja czuję dziewczynkę i ciężko pewnie będzie, jak się urodzi chłopiec.

Ael, fantastyczna ta szafa :)

Mag, no objawy dziwne, a nie masz testu?

Sil - nie kupowalam testu po tylu rozczarowaniach hmm chyba sie boje je robic poczekam do jutra max 2 dni jak @ sie nie pojawi wtedy zatestuje:) narazie musze cierpliwie czekac moze warjuje hehe i zamiast na @ mnie wysypac wszystko mi znika:) pozyjemy zobaczymy czas pokaze co ma pokazac lepiej sie mile zaskoczyc

cześć kobietki:-D
wczoraj chciałam być dzielna i próbowałam Was nadrobić ale udało mi się tylko kilka stron:sorry2:

z nowości ostrzygłam dzisiaj 1szego klienta:cool2: boziuuu jaki niedorobiony facet:baffled:
no i zdałam poprawkę z technologii także oficjalnie zaczynam 2gi semestr:-D
a co tam u Was moje robaczki kochane?:-D ;***

Od końca zacznę, a co :P
Sun, miło Cię widzieć :) a wiesz, że przed @ nie ma objawów na fasolę? tak tylko pytam, nie bij :P
.

Kochan, ale większość dziewczyn mówiła, że bolały je np. mocno (.)(.), że czuły jakieś ciągnięcie w podbrzuszu... a mnie jakoś nic... mam troszkę inny śluż... ale i tam myśle, że nie jestem w ciaży - dziś kupiłam test, tak więc w piątek wszystko będzie jasne...

Sun7 tesknilam za toba ;-( ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~specjalne na przywitanie ;-) po nieobecnosci ;-)

Atan to miło słyszeć, że ktoś za mną tęsknił... Jak się czujesz???

sun: witakj po długiej nieobecności, a gdzie się urlopowaliście?? i dzieki bardzo

urlopik spędziłam... w Zakopanym :-) było cudnie... troszkę u rodziców... u siostry, troszkę w domu - 3 dni malowałam mieszkanko... :-)

Hej laseczki :)
Od dzisiaj zaczynam starania :D życzcie powodzenia :)
Miłego dnia ;*

Powodzenia :-) oby się udało :-)

sun a tak się wczoraj zastanawiałam, co się z Tobą stało i gdzie się podziewasz?
nawet zaczęły nachodzić mnie myśli, że może masz nas dość czy jak? :eek:

fajnie, że urlop się udał:-D ja niestety na wyjazd muszę czekać do sylwestra:dry:

mijenko ja musiałam iść na urlopik, bo psychicznie nie wytrzymywałam już w pracy... Od Was nie odejdę, nawet jak zaprzestane od września starań, bo mam do Was jakiś sentyment... wszystkie jesteśmy tutaj z chyba najważniejszym marzeniem, który jednym przychodzi szybko... a innym później... ale grunt to pozytywne myślenie...

reklama
Jestem już w domu po szkoleniu. Kurcze brzuch mnie boli jakbym miała @ dostać, latałam co 30 minut do toalety sprawdzić czy aby mnie nie zalało. A najlepsze jest to, ze planowo powinnam dostać 28 sierpnia,no chyba,ze tak jak ostatnio przyjdzie 2 dni po odstawieniu luteiny czyli 26, tak czy siak na ból brzucha za wcześnie:wściekła/y:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry