reklama

Starania po raz pierwszy :)

dziewczyny byłam u gina, potwierdził 5 tydzien niepełny ciązy wiecej powie za tydzien ,a ja jutro wam opowiem co i jak bo dzisiaj nie mam czasu i jakoś humor kiepski i strach mnie obleciał,
gratki :-)
strach przed czym?
i zmień wreszcie ten suwak, bo u ciebie owulacji narazie brak ;-)
Sun7 wracając do tematu, ja jakbym nie pracowała to nie wiem czy bym się zdecydowała na dziecko,więc doskonale Cię rozumiem i w sumie popieram. Ale jak nie teraz to pewnie jednak Ci przedłużą umowę, i zadziałasz w listopadzie,a jak coś przeczuwasz to już zacznij szukać pracy, to moze i do października się wrobisz ;-)
idę robić papu bo zaraz Małż z pracy wróci, może będę zaś;-)

Ostatnia edycja:
reklama
Cześć dziewczyny :-) ja siedzę z farbą na głowie :-p ciekawa jestem czy mi złapie :-p jak coś wyjdzie pokaże rezultat..

a ogólnie mam dołka.. dwugi dzień mam śluz, z "nitkami" krwi, temp dziś spadła..
M. już po pogrzebie.. :-(

Donia dzięki, jesteś jedyna która mi mówi,żem jej ulubiona :zawstydzona/y: dzięęęęękuje

:rofl:

zafasolkuje ja już po owu jestem 15 dzień dziś.. a ja czekam na @.. bo chcę jak wrócę pójść wkońcu ze swoim do łóżka.. bo mi zarasta kurzem i pajęczynami pochwa:-p

zafasolkuje ja już po owu jestem 15 dzień dziś.. a ja czekam na @.. bo chcę jak wrócę pójść wkońcu ze swoim do łóżka.. bo mi zarasta kurzem i pajęczynami pochwa:-p
hyhyhy :-) no to jak jesteś po owu to nie ma się czym martwić pewnie będzie stosunkowo udany powrót:-)
a wracając do krwawień, mi czasem (co któryś cykl) nawet do 18 dc pojawiają się plamki krwi

Sun nie miałam objawów... bolały (.)(.) ale to zawsze przed @.... i tyle... no i brak @... objawy zaczęły się później.... odrzucanie od słodyczy wymioty itp ale to tak parę tygodni po terminie @

hej dziewczyny :) i ja sie pojawilam :)

dziewczyny byłam u gina, potwierdził 5 tydzien niepełny ciązy wiecej powie za tydzien ,a ja jutro wam opowiem co i jak bo dzisiaj nie mam czasu i jakoś humor kiepski i strach mnie obleciał,
ojej a czemu strach oblecial? obawa przed tym ze to sie juz dzieje i nie ma odwrotu i za niedlugo cale zycie wywroci sie wam do gory nogami? spokojnie, chyba to normalne ale lada dzien ogarnie cie ogromna radosc i tak juz zostanie!:)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry