reklama

Starania po raz pierwszy :)

no bo ja jestem typowy baran i muszę mieć coś już zaraz a jak coś się ciągnie to mnie nudzi;-)
ale z drugiej strony może to dobrze, że tak jest bo dam na większy luz i może coś z tego wyjdzie:-D

reklama
A więc jestem już!!!! Późno bo późno ale emocje nie pozwoliły!!! :P:P Dowiedzieliśmy się a nawet widzieliśmy sami osobiście piękne, duże, dorodne jąderka i małego peniska!!!!!!! Nawet się nie spodziewałam, że tak wyraźnie będzie widać. A zobaczył pierwszy mój mąż a potem zaraz ja!! Mały tak się rozkraczył jakby wiedział co ma robić... :cool2:

magenta :) no a w czwartek bedziesz juz w poznaniu ja o 16 koncze prace i mozemy sie spotkac ;-) no jak zapomnisz to ci nie wybacze zyfrafki :happy2: <żarcik> trzymam za ciebie&&&&&&&&&&& i ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~abys przyjechala do poznania z fasolka ;-)

Ael bombowa szafa nawet ty sie w niej schowasz wow superowa przydala by mi sie taka ;-) a naklejka do pokoju super ;-) i moj ulubiony kolorek ;-) niebieski ;-)

mijenka ja cie widziala gratuluje 1 klienta ;-) i zdania egzaminu;-)

magdalena gratuluje chlopca ;-) super ;-)

magda no to jak przyjedziesz to chyba malpy juz nie bedzie ;-) wiec nie zarosnie ;-) a co z kartka bo nic w skrzynce niema nadal..;-( a ja cie tez bardzo lubieeeeeeeeee ;-) i codziennie cie na skarbku podgladam :-P
lamiv czy jakos tak czego sie boisz to dobrze ze to juz 5 tydzien ja by6lam w 3 tyg ciazy i sie nie balam o dziecko ;-) tylko szczesliwa bylam ze hej ;-) bedzie dobrze niemartw sie ;-) dostalas zdjecie ??

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry