reklama

Starania po raz pierwszy :)

witajcie kochane :-) trochę mnie ostatnio nie było ale jakoś czasu mi brakuje
Gratulacje dla świeżo-zafasolkowanych (na pewno zafasolkujeodrazu ale nie wiem czy ktoś jeszcze bo nie dam rady nadrobic)
Fifka na oparzenia koniecznie kup maść SCALDEX

i Asioł wszystkiego najlepszego

reklama
zafasolkuje GRATULACJE !!!

Asio wszystkiego dobrego na nowej drodze życia :-))) koleżanka moja też dziś ślub bierze :-))

a ja spakowana i szczerze mówiąc.. to nie chce mi się jechać :-( dobrze mi tu.. ale tęsknie za chłopakami..

Madziuto tak samo jak przed wyjazdem do UK... nie chciałaś jechać. Ale zobaczysz! Przyjedziesz, powitasz swojego M i ukochane psiaki to szybko poczujesz taką radość: "nareszcie w domu" :-D

Wczoraj taka pyszcz pizza mi wyszła ze dzisiaj będę robić drugą :-p Maż nie da się już tak łatwo spławić kotlecikami :baffled:

Pierwsza :D

To ja mniej szablonowo :) ASIOL - wszystkiego, co najlepsze życzę Ci porankiem w pierwszym dniu wspólnej drogi życia :) Dużo, dużo miłości, cierpliwości i wytrwałości w dążeniu do obranych celów :) Kochajcie się mocno :)

A reszta? co tak śpicie??!! :D
Edit:
Fifka, cóż za wyczucie :) trafiłyśmy z postem w tę samą godzinę ;p

Dzień doberek, ja miałam taki zakręcony weekend, że nie mialam niestety kiedy do Was zajrzeć :-( Czy mógłaby któraś mi w skrócie napisać co się ciekawego działo??? Zaraz zacznę czytać ale za nim dojdę do końca to obawiam się, że zastanie mnie wieczór :Pp

Magdalena nie wiem czy to wiesz ale zafasolkowała Lamiav z Magentą a wczoraj pozytywny test ujrzała Zafasolkuję!! Poza tym to nic ciekawego, wczoraj dość cicho było...

Dagne telepatia wręcz :-D

reklama
cześc dziewczyny,
Witam nowe staraczki

Zafasolkuję :
GRATULACJĘ , udalo, bardzo sie ciwszę razem z tobą , buzki

Fifciu: jak sie czujesz, juz lepiej ??

Mijenka: gratuluje udanej fryzurki u klientki i zycze wiecej wiecj nowych fryzurek :)) - ja wczoraj sobie według zaleceń zrobiłam przedziałek na boka, i grzywke a ukos, ale na razie bez cieniooweania, dopiero jak sie wybiorę do fryzjera to zmienie. Mój mąż nie ciągle męczy żebym sobie znowu grzywkę zrobiła, bo mu sie tak podobałam :)) wiec musze sie zastanoweić .

dagne: ja juz nie sie , zabieram sie zaraz za robienie oponek serowych, troche gorąco u mnie ale juz wczoraj miałam na nie chec wiec dam rade :))

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry