reklama

Starania po raz pierwszy :)

Ok, ja po śniadanku i nie mam pojęcia co do 10 robić ;p bo koło 10 zacznę zbierać siebie i lubego do Kościółka :) Ostatnio wstaję wcześniej, bo nie mogę spać dłużej ;) dziś obudziłam się o 7.05 :confused: a jeszcze w tamtym tyg mogłam spać do 10 :happy2: oczywiście z przerwami nocnymi na siku ;p
Mała się wczoraj rozbudziła pod wieczór, także myślę, że wszystko gra :) oby... :)
Doczekać się nie mogę 1 września (ach ta wypłata mężusia), bo wreszcie zamówimy łóżeczko!! :D już przemeblowaliśmy pokój dzieląc go na część dzienną, sypialnianą (naszą) i kącik Kalinki :)

reklama
Haha Magda ja zapraszam serdecznie, choć czuję ze tobie gdzie jak gdzie ale do mnie nie po drodze :-D

Lamiav
dobrze, dziękuję że pytasz. Brzuch czasem dokucza bo takie pojedyncze skurcze się pojawiają, ale już nie takie bolesne. Na razie nie czuję powodów do paniki. Nie plamie a czuję ze mały się rusza i żyję. Za niecałe dwa tygodnie mam wizytę u gin i mam nadzieję ze będzie wszystko dobrze :tak:

Ależ jestem głodna!! :szok: Co by tu zjeść przed obiadem? :sorry2:

Dziękuje za skrócenie, o fasolce magnet i lami wiedziałam a więc pozostaje mi pogratulować Zafasolkujęodzaraz!!
Widzę, że spierpień bogaty w fasolki na całe szczęście :D
A ja sobie siedzę właśnie z gołym brzuszkiem po śniadanku i czekam aż mój syn troche pokopię ale chyba się rozleniwił... kopnął parę razy i olał mamę... :P

ma_gdalena: oj tam olał :)) moze zbiera siły do duzego wykopu :))

fifka: jak usmażę oponki serowe to zapraszam na deser

dagnbe: no ja na razie jeszcze nic nie mam ale mam całe 8 miesiece :))

Ooo lamiav to wpadam :-D Szykuj się :-p

Magdalena a no bogato!! Iwasek będzie miała co robic bo ostatnio nasz lista kurzem zarosła... :-( A mój synuś da pewnie znać dopiero po śniadanku a mama ma lenia i nie chce się jej z łóżka wychodzić :rofl2:

Ja ostatnio zwariowałam na punkcie tej piosenki!! Od brata jakieś kawałki dostałam... nie jest to może mój styl, aleaż dupa mi skacze XD

[video=youtube;ces5F91XL_4]http://www.youtube.com/watch?v=ces5F91XL_4[/video]

Ostatnia edycja:
Milia ahahha...myślałby kto żeś tak kobito tęskniła:-D Clo no to zobaczymy czy podziałało bo ja to dopiero 10 testuję. No i następny cykl też biorę tyle, że małża nie ma i clo tylko na owulkę. A co u Cię babo?:-D
a u mnie byla lipa z tym @, ktory dostalam wczesniej i byl baaaaardzo obfity, wiec nawet nie mialam szans pomartwic sie czy moze przypadkiem jestem w ciazy. 5 wrzesnia jade do wwy do gina na konsultacje, bo torbiele na jajniku mi wyrosly i moze przez to nie mam owulki:-( bo chyba nie mam :-(
to tyle, kilka zalaman, pare placzy ale jest juz OK !:-)

Ja tylko chciałam powiedzieć dobry wieczór :-) Zobacz załącznik 385343takie Ci słabe to zdjęcie bo się mię ręce trzęsą ;-)
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!! kochana super, super, super!!! a tak mowilas, ze tym miesiacu nic z tego:) pogodnej ciazy zycze!! i dawaj fluidki ;-) bo ja zaczynam od jutra, pojutrza starania znow!

Lamia - oj będziesz mieć sporo czasu :) ja mam mało rzeczy na razie, dlatego tak cieszę się na to łóżeczko :D
A tak poza tym, to przesyłam Wam fluidki prosto z brzuszka mojego i mojego męża :D
Brzuszki.jpg Ostatnio uchwycona różnica :)

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!! kochana super, super, super!!! a tak mowilas, ze tym miesiacu nic z tego:) pogodnej ciazy zycze!! i dawaj fluidki ;-) bo ja zaczynam od jutra, pojutrza starania znow!

~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~`
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~`~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~``~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~```````~~~~

Fluidki dla Was :-)
Małż pojechał uskuteczniać swoje hobby, a ja zrobiłam mięsko dla teścia, żeby nam nie padł z głodu bo my śmigamy dzisiaj do mojej babci. I nic więcej nie robię bo na niczym nie mogę się skoncentrować

reklama
Dagne super zdjęcie!!! Ja musze jeszcze poczekać troszkę, żeby brzuszek jeszcze ciut urósł a potem też mam kilka fajnych pomysłów na fotki :-)

Zafasolkuje opowiadaj nam tu szybko!!!!!!!!!!11

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry