reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~`
i jeszcze ze 2 porcje ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Można powiedzieć, że to druga próba naszych starań, ale nie myslałam,że się uda bo mało przytulania było i cykl uznałam za stratny :-)
Jutro powinnam dostać @ a dzisiaj z czystej ciekawości poszłam i zrobiłam test z nastawieniem na nie i powiem, że się zdziwiłam

Ostatnia edycja:
zafasolkuję Dziękuję i łapę ile się da :) jeszcze raz gratulacje :)

mijenka dziękuję, bo jescze wpadł mi pomysł do głowy kupię te farby i pójdę z nimi do fryzjerki teściowej bardzo fajna babka i poproszę o zrobienie. chyba że ty kochana masz dostęp do takich farbioszek nieco taniej?

ZafasolkujęGRATULACJE!!!! A uważałaś ten cykl za stracony:-) Ale fajnie, taki wysyp fasolek:-) Zapodaj dużą porcję świeżuteńkich fluidków, pliiiiiiiissssssss:-):-):-)

Takie moje luźne przemyślenie.... masz kochana odpowiedni nick:-)

Ostatnia edycja:
masz kochana odpowiedni nick:-)
jeszcze fluidki dla Was~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
i ja spadam do małżyka,koniec pracy na dziś
u mnie okropna wichura i błyska się do okoła internet zaczyna szwankować.
Do spisania pewnie w poniedziałek :-)
Dobranoc ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Zafasolkuję Gratulacje :)

I jeszcze :) Asiol, wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia. Dużo miłości, zrozumienia, szacunku i radości ze wspólnej drogi. Mało problemów, dużo szczęścia i oczywiście Dzieciątka :)

Zafasolkuję co ja widzę!!!! :szok: GRATULUJĘ!!!! Fantastyczne wieści!!!!!

Asiol tobie życzę wszystkiego co najlepsze na nowej drodze życia!! :-D Żebyś doczekała się swojej małej fasoleczki!!

Martocha ja używałam Evry 2 lata ale raczej czułam ulgę po odstawieniu... Bo ciężko znosiłam hormony...

Oparzenie było kilka razy pod wodą i teraz smaruję takim lekiem a oparzenia... ale kurde to obok tej blizny po ostatnim oparzeniu... Mam taką głupią skórę ze zawsze mi blizny zostają... :-(

A dzisiaj mój mały wyjątkowo ruchliwy... przez cały dzień może z dziesięć jak nie lepiej ruchów naliczyłam. A zawsze czułam 1-3 kopniaki. :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry