reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Sweet: wszystkiego naj;)

zafasolkuję: trzeba być dobrej myśli, a nie "jak nadal będę w ciązy"! wszytko będzie dobrze:)

A ja dziś od rana taka zła chodzę, ze szkoda słów. @ nadal ani widu ani slychu. to już 33dc, a normalnie 28-29-30 @ jest. Nic mnie nie boli, momentami tylko.. i coś czuje, że dziś też nic z tego. Matko. Tak jeszcze nigdy nie miałam. Gdyby nie ta jedna kreska to bym miała pewne podejrzenia, a tak tylko sie denerwuję..
Jeszcze się wczoraj z moim pokłuciłam, chyba się wyrzyć musialam na kimś. Biedny moj...;-)

Ostatnia edycja:
martocha; fajnie ci ja sie tyle lat z @ bolącym męczyła to chociaz teraz sobie troche odpocznę, ja nigdy nie stosowałm zadnych tab, antykoncepcyjnych

dagne: ja jak siadam na fotel to mi sie nogi telepią, no i ten gin był dla mnie za ostry dlatego ide do innego- wiem moze jestem przewrazliwiona ale chce lekarza z ktorym nawiążę kontakt :-) i nede czuła sie swobodnie

sleepy: a moze zrób 2gi test??

mnie tez mdli, chyba wymiować nie będe bo moja mam też nie wymiotowała - to licze ze bede miała podobnie

Sweet: wszystkiego naj;)

zafasolkuję: trzeba być dobrej myśli, a nie "jak nadal będę w ciązy"! wszytko będzie dobrze:)

A ja dziś od rana taka zła chodzę, ze szkoda słów. @ nadal ani widu ani slychu. to już 33dc, a normalnie 28-29-30 @ jest. Nic mnie nie boli, momentami tylko.. i coś czuje, że dziś też nic z tego. Matko. Tak jeszcze nigdy nie miałam. Gdyby nie ta jedna kreska to bym miała pewne podejrzenia, a tak tylko sie denerwuję..
Jeszcze się wczoraj z moim pokłuciłam, chyba się wyrzyć musialam na kimś. Biedny moj...;-)
A kiedy robiłaś test? Może trzeba powtórzyć? :-)
Ja jestem bardzo pozytywnie nastawiona :-) ale nie głaszcze jeszcze brzuszka bo to wczesna ciąża i nie ma co szaleć różnie w życiu bywa. Jak będę około października to już co innego, choc i wtedy jest niebezpieczeństwo :)

zafasolkuje: ja powiem ci ze tez jakoś tak niepewnie podchodzę do ciązy, nie mogę uwierzyć ze sie udało i gdzies tam w głowie cos z boku mi mowi ze to sen.

A własnie sniło mi sie ze rodzę , ale miałam mały brzuch i dziecko nie chciało wyjść, okropny sen bardzo sie bałam

Zafasolkuje: to dobrze.. pozytywne myślenie to podstawa:)

Test robilam 29dc wieczorem i po pol piwka;P ale ale.. na ulotce bylo napisane jak byk, ze mozna robic o kazdej porze i % nie przeszkadzają w wyniku... i wg robilam najpierw paskowy, ale w swojej berkresnej glupocie chyba go uszkodzilam;P i biegłam po 2. a na nim wlasnie wyszla jedna kreska. powtarzac?

Zafasolkuje: to dobrze.. pozytywne myślenie to podstawa:)

Test robilam 29dc wieczorem i po pol piwka;P ale ale.. na ulotce bylo napisane jak byk, ze mozna robic o kazdej porze i % nie przeszkadzają w wyniku... i wg robilam najpierw paskowy, ale w swojej berkresnej glupocie chyba go uszkodzilam;P i biegłam po 2. a na nim wlasnie wyszla jedna kreska. powtarzac?
Ja bym powtórzyła
zafasolkuje: ja powiem ci ze tez jakoś tak niepewnie podchodzę do ciązy, nie mogę uwierzyć ze sie udało i gdzies tam w głowie cos z boku mi mowi ze to sen.

A własnie sniło mi sie ze rodzę , ale miałam mały brzuch i dziecko nie chciało wyjść, okropny sen bardzo sie bałam
Ja w sobotę robiłam test, a w niedziele rano jak wstałam to zaraz pędziłam do szuflady sprawdzić , czy mi się czasem nie śniło :-)
A dzisiaj mi się śniło, ze krwawiłam i dla tego tak narazie sceptycznie podchodzę do ciąży

reklama
Zafasolkujesz- jestem tego samego zdania co Dagne :-D nie masz czego się obawiać :-)

Sleepy- biedulko <głaszcze> skąd my to znamy he he ;-) ale staraj nie wyżywać się na swoim, pewnie też to przeżywa :-) Może test za wcześnie robiłaś :-)

Lamia- pewnie dużo myślisz o ciąży dlatego masz takie sny :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry