Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
hyhyhy spoko-maroko :-)zafasolkuje: jak nbedziesz miała 2 zestaw to pisz, to ja cos ściągnę od ciebie :-),
A kiedy robiłaś test? Może trzeba powtórzyć? :-)Sweet: wszystkiego naj
zafasolkuję: trzeba być dobrej myśli, a nie "jak nadal będę w ciązy"! wszytko będzie dobrze
A ja dziś od rana taka zła chodzę, ze szkoda słów. @ nadal ani widu ani slychu. to już 33dc, a normalnie 28-29-30 @ jest. Nic mnie nie boli, momentami tylko.. i coś czuje, że dziś też nic z tego. Matko. Tak jeszcze nigdy nie miałam. Gdyby nie ta jedna kreska to bym miała pewne podejrzenia, a tak tylko sie denerwuję..
Jeszcze się wczoraj z moim pokłuciłam, chyba się wyrzyć musialam na kimś. Biedny moj...;-)
A własnie sniło mi sie ze rodzę , ale miałam mały brzuch i dziecko nie chciało wyjść, okropny sen bardzo sie bałam

Ja bym powtórzyłaZafasolkuje: to dobrze.. pozytywne myślenie to podstawa
Test robilam 29dc wieczorem i po pol piwka;P ale ale.. na ulotce bylo napisane jak byk, ze mozna robic o kazdej porze i % nie przeszkadzają w wyniku... i wg robilam najpierw paskowy, ale w swojej berkresnej glupocie chyba go uszkodzilam;P i biegłam po 2. a na nim wlasnie wyszla jedna kreska. powtarzac?
Ja w sobotę robiłam test, a w niedziele rano jak wstałam to zaraz pędziłam do szuflady sprawdzić , czy mi się czasem nie śniło :-)zafasolkuje: ja powiem ci ze tez jakoś tak niepewnie podchodzę do ciązy, nie mogę uwierzyć ze sie udało i gdzies tam w głowie cos z boku mi mowi ze to sen.
A własnie sniło mi sie ze rodzę , ale miałam mały brzuch i dziecko nie chciało wyjść, okropny sen bardzo sie bałam
nie masz czego się obawiać :-)