reklama

Starania po raz pierwszy :)

Zafasolkuję, ja po zobaczeniu testa a na nim II, miałam także sporo śluzu i latałam jak głupia co chwilę do łazienki patrzeć, czy nie leci krew (też obawiałam się, że zaraz nadleci @). Także wydaje mi się, że to normalne. Przecież obawiamy się o nasze kruszynki instynktownie :)
:-) Z tą karta to oczywiste, ja dzisiaj nie spodziewam się nawet badania, tylko chce żeby mi tę luteinę przepisał bo na dniach się kończy, a lepiej nie przerywać brania w tym czasie. A z bejbi co ma być to będzie.

reklama
cześć dziewiczyny

dagne: ty nie myśl i nie szukaj zajęć tyklko odpoczywaj, filmik obejrzyj, i korzystaj ze swobody i słodkiego nieróbstwa :))

fifka: ciesze sie ze oponki wyszły , ja juz bede robiłą z połowy porcju bo z całosci to mi zaduzo wychodzi - ale nie ma strachu bo wczoraj porozdawałam rodzinie :-)
Mój mi wyczytał ze na mdłości dobrze zjeść rano na czczo suchara to podobno potem nie mdli

2sweee: wszystkiego, naj naj naj z okzaji 2-giej rocznicy slubu :-) buzkiaki

lovka: a ile przytyłaś w ciazy??

zafasolkuje: o co bedziesz pytac gina, bo jak byłam to nie wiedziałm o co pytać ,i jak głupia sie na niego gapie i w głowie pustka.
Wiesz mnie boli nadal brzuch jak na okres i jak poczuje mocniejszy ból to lece do kibelka sprawdzic czy to na pewno nie @, bo to ten sam rodzaj bólu - a jak leżę na prosto na plecach to mam wrażenie ze moja skóra jest jakas za wąska na mnie i muszę na boka, ale na prawy nie mogę , tylko na lewy, noce to dla mnie koszmar.
A mnie badał, wsadził mi palucha aż zabolało no i to usg dowcipne -fuj .

Dziewczyny zaciążone czy póxniej jak chodzicie do gina to musicie siadać na fotelu i zagląda wam w "podwozie", ??

Ostatnia edycja:
Ja pamiętam ze też latałam sprawdzać czy @ nie ma.... Ciągle czułam, ze jest mokro i brzuch bolał :-( Więc tak jak pisze Dagne to normalny objaw!

Lamiav
mi to pomagało na początku. Teraz po prostu muę poleżeć i zgłodnieć. Dopiero wtedy mogę wstać z łóżka. Jak coś zjem zanim będę głodna i nie daj boze wstane za wcześnie to mam dzień z głowy...
Hm... ja nie pozwalałam tam grzebać... byłam u jednego gina to próbował... ale teraz moja to zagląda tylko wtedy jak skarżyłam sie na pieczenie.

Ostatnia edycja:
A mi po 8 latach wróciły mocne bóle mentruacyjne ;/ Ale przynajmniej czuje,że to pierwszy już taki 'prawdziwy' okres. Najgorsze to samopoczucie- mam jakąś delirkę(jak na mega kacu ;p) i wszystkim się przejmuje (na hormonach to ja nie czułam,że mam okres). Czy znacie jakieś leki, bez recepty, które poprawiają nastrój i działają uspokajająca? Ja znam tylko nervomix, ale chyba ciut za słaby..

Gratulacje Sweet z okazji rocznicy ślubu:)
Krucha- moja mama, jak jej się zbierała woda w organizmie podczas ciąży, jadła niesolony ryż- podobno bardzo wyciąga wodę. Na pewno tez są na to leki.
Zafasolkuję- jeszcze raz gratulacje :)

zafasolkuje: o co bedziesz pytac gina, bo jak byłam to nie wiedziałm o co pytać ,i jak głupia sie na niego gapie i w głowie pustka.
Wiesz mnie boli nadal brzuch jak na okres i jak poczuje mocniejszy ból to lece do kibelka sprawdzic czy to na pewno nie @, bo to ten sam rodzaj bólu - a jak leżę na prosto na plecach to mam wrażenie ze moja skóra jest jakas za wąska na mnie i muszę na boka, ale na prawy nie mogę , tylko na lewy, noce to dla mnie koszmar.
A mnie badał, wsadził mi palucha aż zabolało no i to usg dowcipne -fuj .
Ja jak się na leżąco dzisiaj przeciągałam to mnie jajnik zakuł.
Będę pytała o szczepienie na grypę, (migrena, wzdęcia, gardło, pęcherz) - czym leczyć. Takie bardzo przyziemne pytania, narazie o ciążę za dużo nie wypytam bo za wcześnie, żeby szaleć z pytaniami na drugiej wizycie jeśli nadal będę w ciąży to przygotuję inny zestaw pytań :-)

Hej Laseczki :-D widzę, że nowe wieści są :-)

Zafasolkuję- GRATULUJĘ serdecznie dwóch kreseczek :-D jej całkiem szybciutko Ci poszło :-D (zazdroszczę :-p ) Chyba powinnaś zmienić sobie suwaczek o owulacji he he ;-)

Krucha- Ciebie nie widziałam, więc witam i również GRATULUJĘ fasolczki!!! :-D

Sweet- wszystkiego co najlepsze z okazji rocznicy ślubu :-D spełnienia marzeń :-)

Poza tym jakie nowości? :-) Bo mam lenia i nie chce mi się czytać wszystkiego po kolei :-D

Na następnych wizytach także jest badanie na samolocie (bynajmniej powinno być) no i do 16 tyg usg dowcipne :) teraz jak chodzę, to bada na fotelu np. jak wysoko jest dno macicy i lokalizację łożyska :) ale nie wiem - mój gin jest tak delikatny że prawie tego nie czuję :) poza tym pierw aplikuje mi "coś" (pewnie na lepszy poślizg hahah:))

Zafasolkuję, ale jakie "zapeszyć"?? ja po teście wstawiłam :) a do dżina miałam jeszcze 4 tyg ;p więc ja mogłam mówić o jakimś "zapeszaniu" chociaż w to nie wierzę !! :) przecież co ma być to będzie i żaden suwaczek szyków nikomu nie pokrzyżuje! :)

Ostatnia edycja:
Na następnych wizytach także jest badanie na samolocie (bynajmniej powinno być) no i do 16 tyg usg dowcipne :) teraz jak chodzę, to bada na fotelu np. jak wysoko jest dno macicy i lokalizację łożyska :) ale nie wiem - mój gin jest tak delikatny że prawie tego nie czuję :) poza tym pierw aplikuje mi "coś" (pewnie na lepszy poślizg hahah:))
Mój do tej pory tez był bardzo delikatny i nieziemsko sympatyczny, ale w ciąży odczucia kobiet się zmieniają, więc może go dziś nie zagryzę ;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry