reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Krucha ja ostrowieckiego lekarza mam od nagłych spraw i od ewentualnego pobytu w szpitalu, Jak widzisz my ju z troszkę się staramy więc byliśmy już w Warszawie, Łodzi, Lublinie. Ale jeśli już w Ostro to polecam Gawrona, do którego ja właśnie chadzam. Jest naprawdę dobry i ludzki jak na ostrowieckie warunki, które jak wiesz nie za ciekawe.

Neciuszka o widzisz.....kiedyś musisz się ze szwagrem zabrać

Był w piątek na koncercie Indiosów, heh jakoś wolę z małżykiem jeździć ze szwara maruda czasem jest :) zmykam aniołki oglądać filma na hbo :) adekwatny do sytuacji ;) jedz módl się i kochaj ;)

a ja juz mialam nadzieje, ze skonczy mi sie @...a tu jeszcze jest i jest...jasna cholera! :wściekła/y: dzis wieczorek spedzam ze swoim M. i bedziemy ogladac jakis film, polecacie cos?
jutro sie wezme i zrobie te oponki co Lamia, wygladaja niesamowicie! tylko to bedzie moje pierwsze podejscie do robienia czegos slodkiego, bo ja w zyciu jeszcze nie robilam. ja zawsze tylko miesa przyrzadzam...

skoro mowa o widokach to najlepszy jest pan z transportera:-D <ślinisię>

a mnie zaczyna brać chcica na mieszankę słodkiego ze słonym:eek: @ idzie wielkimi krokami:baffled:

Dziurko żono moja:-D <chodź na pięterko się poprzytulać>:-D

Ostatnia edycja:
Fifka ja będę miała wielki brzuchol to też wyjde z takiego założenia:-D

Boże z jakiego założenia? o_O coś mi umknęło...

Lamia ja też byłam u gin jakiś w 5 tygodniu i ona nic nie widziała... wypisała mi zaświadczenie że ciąży nie widać. I kazała przyjść za 2-3 tygodnie! I Już wtedy zobaczyła 10mm szczęście :-D Ja kartę ciąży miałam założoną dopiero koło 12 tygodnia... Nie wiem czemu.

Krycha dziewczyny dobrze radzą! Leć prywatnie do swojego gina żeby zmieścić się w tych 10 tygodniach. Niby lekarz może później naciągnąć fakty, ale jednak lepiej nie ryzykować... 1000zł nie chodzi piechotą... a na pewno się przyda.

Milia ja też zrobiłam właśnie te oponki! Wyszły m pyyycha i z mężem własnie się zajadamy! :tak:

Fifka: Mi gin załozył jak wysłał mnie na badania krwi,moczu itp jak miałam wyniki na drugi dzien to mi karte pieleginiarka założyła wpisała wyniki i na nastepnej wizycie gin sie podpisał pod tym :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry